Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Δήμος Παγγαίου διοργανώνει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Ημέρα:

spot_img

Ο Δήμος Παγγαίου έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην Ελευθερούπολη, στο ανακαινισμένο στάδιο της.

Ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου κ. Χρήστος Μποσμπότης έκανε σχετικές δηλώσεις σημειώνοντας ότι  «Πράγματι μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση έρχεται το καλοκαίρι στον Δήμο Παγγαίου. Άλλωστε και για τον Δήμαρχο μας, αλλά και για όλους μας, ο αθλητισμός είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας. Στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό, δημιουργούμε συνεχώς νέα έργα και νέες υποδομές και θέλουμε όλα αυτά τα έργα να προσελκύσουν τους νέους και να τους οδηγήσουν στον αθλητισμό, βγάζοντάς τους από κακές συνήθειες και φέροντάς τους μακριά από καφετέριες και άλλα τινά. Ο αθλητισμός είναι υγεία. Και ενώ μιλούσαμε για το στάδιο στην Ελευθερούπολη  με το ταρτάν και τους οκτώ διαδρόμους, το καλύτερο γήπεδο στη Βόρεια Ελλάδα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής των κόπων μας. Πως; Με μια διοργάνωση. Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Βορείου Ομίλου 2021 το οποίο θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη, με απόφαση του ΣΕΓΑΣ και ύστερα από σχετικό αίτημα της Διοίκησης του Δήμου Παγγαίου».

Ο κ. Μποσπότης πρόσθεσε: «Το γεγονός το γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης ενώ, προσωπικά θα πω σχολιάζοντας παράλληλα, ότι τα κέρδη από μια τέτοια διοργάνωση, εκτός του ότι ο Δήμος Παγγαίου θα βρεθεί στο επίκεντρο του πανελλήνιου αθλητικού ενδιαφέροντος, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του ΣΕΓΑΣ για την άρτια διοργάνωση αγώνων, είναι ότι θα φιλοξενηθούν στην περιοχή 1.000 αθλητές, προπονητές και συνοδοί, θα προβληθεί η περιοχή σε όλη την Ελλάδα, θα ενισχυθεί η εμπιστοσύνη αθλητικών φορέων για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων από τον Δήμο Παγγαίου και παράλληλα παρέχονται επιπλέον κίνητρα στη νεολαία για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και δη τον Στίβο.

Εξάλλου το γήπεδο είναι πιστοποιημένο στο σύνολο του και έτσι μπορεί και ρεκόρ να αναγνωρισθεί για αθλητή που θα αγωνισθεί εκεί μέσα. Για πρώτη φορά ο ΣΕΓΑΣ αναγνωρίζει αυτό το γεγονός και μας δίδει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Η Ελευθερούπολη μπαίνει και στον στίβο, μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Μπάσκετ με μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες που χτυπούν πλέον τις πόρτες του ΝΒΑ όπως ο Κουκουσισέφκσι, ο Μαρτζώκας είναι παιδιά που ήρθαν στην Ελευθερούπολη».

Καταληκτικά ο κ. Μποσπότης ανέφερε: «Το γήπεδο μας όμως είναι ανοικτό –βέβαια λόγω πανδημίας είναι οι περιορισμοί υπαρκτοί – και έτσι το κοινό μας μπορεί στον 8ο διάδρομο να προχωρά, να κάνει το βάδισμά του, να προπονείται και σε ένα δίμηνο λειτουργίας του γηπέδου, έχουμε πάνω από 150 αιτήσεις δημοτών για άδεια εισόδου. Οι προβολείς το καλοκαίρι θα είναι ανοικτοί μέχρι τις 10 η ώρα και με τη δροσιά θα μπορεί ο καθένας με ασφάλεια να περπατήσει πάνω στο γήπεδο. Περιμένουμε λοιπόν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16, γιατί είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Μεγάλη είναι και η ευθύνη που μας βαραίνει, αλλά ελπίζουμε με τη δουλειά να πετύχουμε και να έχουμε μια άρτια διοργάνωση από κάθε πλευρά».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...