Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Χρήστος Πριονίδης: H Αλάνα της Ηρακλείτσας είναι αδιαπραγμάτευτη

Ημέρα:

Ο χώρος της Αλάνας της Νέας Ηρακλείτσας, είναι αδιαπραγμάτευτος για τη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου, προορίζεται για επενδύσεις κι όχι για εγκατάσταση μεταναστών, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, Χρήστος Πριονίδης.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι φήμες που διακινούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα περί εγκατάστασης μεταναστών σε κοντέινερ που θα τοποθετηθούν στην Αλάνα, μόνο κακό κάνουν στην περιοχή και στη θερινή περίοδο του 2020.

«Θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία και να μην κινδυνολογούμε και καταστροφολογούμε, γιατί κάνουμε κακό στην περιοχή μας…»

«Εμείς παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας, τόσο ο δήμαρχος, όσο και εγώ, ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το θέμα της Αλάνας. Είμασταν ξεκάθαροι από την αρχή, συνεχίζουμε και έχουμε την ίδια θέση και τώρα. Από εκεί και μετά το ότι γίνονται συναντήσεις κατοίκων, υπάρχουν ανησυχίες κλπ, θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία και να μην κινδυνολογούμε και καταστροφολογούμε, γιατί κάνουμε κακό στην περιοχή μας. Δεν υφίσταται λόγος, δεν διαπραγματευόμαστε το θέμα της Αλάνας, δεν το συζητάμε. Οπότε όλες οι συναντήσεις που γίνονται προσωπικά θεωρώ ότι μόνο κακό κάνουν κι όχι καλό», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου.

«Διαβεβαιώσεις από επίσημα χείλη μας λένε ότι στην Αλάνα δεν υπάρχει περίπτωση εγκατάστασης μεταναστών»

‘Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει ανησυχία, γιατί με τις φήμες δεν γίνεται δουλειά. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε φήμες. Έχουμε διαβεβαιώσεις από επίσημα χείλη που μας λένε ότι στην Αλάνα δεν υπάρχει περίπτωση εγκατάστασης μεταναστών», συμπλήρωσε ακόμη στις δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο κ. Πριονίδης.

«Κάποιοι εκμεταλλεύονται τέτοιες περιπτώσεις για να βγουν από την αφάνεια στην επιφάνεια! Ο κόσμος ας τους κρίνει…»

Ερωτηθείς για το από που μπορεί να διαχέονται στην τοπική κοινωνία τέτοιου είδους φήμες, ο αντιδήμαρχος Ελευθερών απάντησε: «Στην αναμπουμπούλα λένε χαίρεται ο λύκος. Κάποιοι εκμεταλλεύονται τέτοιες περιπτώσεις για να βγουν από την αφάνεια στην επιφάνεια! Ο κόσμος ας τους κρίνει. Για εμένα, το μόνο που καταφέρνουμε να κάνουμε είναι κακό στην περιοχή μας, ενόψει μάλιστα του καλοκαιριού του 2020. Υπάρχει όπως έχουμε τονίσει ξανά στο παρελθόν, επενδυτικό ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη περιοχή, αλλά είναι ένα άλλο κεφάλαιο αυτό, το οποίο εύχομαι να έχει αίσιο τέλος, για τελειώσουμε μια και καλή με όλες αυτές τις φημολογίες».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...