Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Μπαίνει τάξη στους πάγκους των παραγωγών στη Νέα Πέραμο

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Οργανωμένα και σε συγκεκριμένο χώρο της Νέας Περάμου θα πωλούν πλέον τα αγροτικά προϊόντα τους, οι παραγωγοί της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών του δήμου Παγγαίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του αντιδημάρχου της Δ.Ε. Ελευθερών, Χρήστου Πριονίδη στο διαδίκτυο, οι νέοι πάγκοι (φωτογραφία) θα λειτουργούν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου στα Πεύκα στην είσοδο της Νέας Περάμου, ενώ από εκείνο το διάστημα και μετά και μέχρι τις 30 Απριλίου του 2022, στον χώρο του παλιού Τελωνείου.

Μετά από πρόταση μου, αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τους παραγωγούς να βρίσκονται σε ένα χώρο όλοι μαζί

”Αν θέλουμε να λεγόμαστε και να γίνουμε τουριστικός προορισμός, κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους. Όπως το θέμα των παραγωγών της δημοτικής μας ενότητας Ελευθερών που οι άνθρωποι μέσα στην καθημερινή τους αγωνία για την επιβίωση, καταλαμβάνουν θέσεις διάσπαρτες εντός αστικού ιστού για να πουλήσουν την παραγωγή τους. Πάνω από όλα τους σέβομαι και συμπάσχω μαζί τους. Επέλεξα όμως όλο αυτό που βιώνουν να το οργανώσουμε για το καλό όλων, ώστε να παρουσιάσουμε μια όμορφη οργανωμένη εικόνα. Μετά από πρόταση μου λοιπόν, αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τους παραγωγούς να βρίσκονται σε ένα χώρο όλοι μαζί και συγκεκριμένα από 1/5/2021 έως 30/9/2021 θα είναι στα Πεύκα στην είσοδο της Νέας Περάμου και από 1/10/2021 έως 30/4/2022 θα είναι στον χώρο έμπροσθεν του παλιού Τελωνείου. Σας ζήτω όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και ευχαριστώ το τοπικό συμβούλιο της Νέας Περάμου, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που συμφώνησαν ομόφωνα με την πρόταση μου. Υ.Σ. Οι πάγκοι αυτοί απευθύνονται αποκλείστηκα και μόνο σε παραγωγούς της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών”, υπογραμμίζει σχετικά στην ανάρτησή του ο κ. Πριονίδης.

spot_img

Διαφημίσεις