Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Κλείνει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ελευθερούπολη;

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών που μιλά για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Ελευθερούπολη.

Η συγκεκριμένη προοπτική μας έχει θορυβήσει και μας προκαλεί έντονο προβληματισμό και δυσαρέσκεια καθώς μεγάλο κομμάτι των συναλλαγών εξυπηρετείται από αυτό το κατάστημα. Πρέπει να καταστεί σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η πρόσβαση σε υποκατάστημα άλλης πόλης είναι χρονοβόρα και δαπανηρή, αλλά και απαγορευτική για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, που αποτελούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας. Τα άτομα αυτά αφενός δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ιδιωτικό μεταφορικό μέσο, αφετέρου η εξυπηρέτησή τους μέσω των διαδικτυακών συναλλαγών δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για αυτούς, αφού η επικράτηση της τεχνολογίας, την οποία μάλιστα επιτάχυνε η πανδημία του κορωνοϊού, τους βρήκε εντελώς ανίδεους.

Πρόθεσή μας είναι να προχωρήσουμε σε ενέργειες προκειμένου να ενημερωθούμε αν όντως επίκειται κλείσιμο του υποκαταστήματος και να εκφράσουμε με κάθε δυνατό τρόπο την αντίθεσή μας σε μία τέτοια προοπτική που θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την περιοχή καθώς θα δυσκολέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ευχέρεια για απρόσκοπτες οικονομικές συναλλαγές.

Προχωρούμε άμεσα στην σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για την ψήφιση σχετικού ψηφίσματος .

spot_img

Διαφημίσεις