Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Θανάσης Παπαδόπουλος: Φήμες η εγκατάσταση μεταναστών στην Αλάνα

«Όποιος έχει πληροφορίες, επώνυμα, να μας βρει κι όλοι μαζί να αντιδράσουμε οργανωμένα», τονίζει ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ν. Ηρακλείτσας

Ακολούθησε μας

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες για εγκατάσταση μεταναστών στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του οικισμού, Θανάσης Παπαδόπουλος.

«Εμείς ως τοπικό συμβούλιο Νέας Ηρακλείτσας, αλλά και η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, δεν έχουμε καμιά πληροφόρηση σχετικά με την εγκατάσταση μεταναστών στον χώρο της Αλάνας», υπογράμμισε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» για το θέμα ο κ. Παπαδόπουλος.

Για έντονη φημολογία εγκατάστασης hotspot στην Αλάνα κάνει λόγο ο Σύλλογος κατοίκων Νέου Οικισμού Νέας Ηρακλείτσας

Ουσιαστικά ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου απάντησε στα όσα ανακοινώθηκαν με δελτίο Τύπου από τον Σύλλογο των κατοίκων του Νέου Οικισμού Νέας Ηρακλείτσας, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «μετά την έντονη φημολογία και πληροφορίες που συγκλίνουν στη δημιουργία hotspot και εγκατάστασης κοντέινερ στην Αλάνα, πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ/Σ του Συλλόγου όπου παρουσιάστηκε αθρόα προσέλευση μελών με έντονη ανησυχία».

«Καλό είναι όποιος έχει πληροφορίες, επώνυμα, να μας βρει κι όλοι μαζί οργανωμένα να πραγματοποιήσουμε μια αντίδραση…»

«Αντίθετα απ’ όσα αναφέρονται, μπορώ να πω ότι όλοι οι αρμόδιοι μας διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι καλό είναι όποιος έχει πληροφορίες, επώνυμα, να μας βρει κι όλοι μαζί οργανωμένα να πραγματοποιήσουμε μια αντίδραση, αν υπάρχει τελικά κάτι τέτοιο. Πρώτος ο δήμαρχος Παγγαίου με δηλώσεις του έχει πει ότι δεν ισχύει αυτό, το ξεκαθάρισε. Οι φήμες μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν στην Νέα Ηρακλείτσα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Θανάσης Παπαδόπουλος.

«Πρώτοι εμείς ως τοπικό συμβούλιο θα είμασταν στον δρόμο για να διαμαρτυρηθούμε, αν υπήρχε τέτοια πληροφόρηση»

Ερωτηθείς για το αν οι φήμες αυτές ίσως ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι πρόσφατα καθαρίστηκε η Αλάνα, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Νέας Ηρακλείτσας, απάντησε: «’Έτερον εκάτερον. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά σχέση, άλλωστε οι ίδιοι οι κάτοικοι ήταν αυτοί που ήθελαν η Αλάνα να καθαριστεί. Δεν ξέρω πάντως από που εκπορεύονται όλες αυτές οι φήμες και καλώ όποιον έχει πληροφορίες, επαναλαμβάνω, να τις παρουσιάσει και να αντιδράσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δημοτική αρχή δεν έχει την παραμικρή πληροφόρηση. Αν υπήρχε αυτή, πρώτοι εμείς ως τοπικό συμβούλιο, θα είμασταν στον δρόμο για να διαμαρτυρηθούμε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα