Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Δήμος Παγγαίου: Προσλήψεις εποχικού προσωπικού

Ημέρα:

Συνεδρίασε την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, κεκλεισμένων των θυρών, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παγγαίου. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η έγκριση του Πρακτικού ΙΙ που αφορούσε τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την κατακύρωση του οριστικού αναδόχου για την κατασκευή του έργου που αφορά σε επισκευές και συντηρήσεις στις σχολικές υποδομές του Δήμου Παγγαίου και η πρόσληψη εποχικού προσωπικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα  με  την  τεχνική  μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παγγαίου,  πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις για την συντήρηση υφιστάμενων σχολικών υποδομών στην περιοχή του Δήμου.

Οι εργασίες που έχουν συμπεριληφθεί αφορούν τα εξής σχολεία: 1ο & 2ο Δ.Σ. Ελευθερούπολης,  Γυμνάσιο  Ελευθερούπολης,  Δ.Σ  Κοκκινοχώματος,  Δ.Σ  Μελισσοκομείου,  Δ.Σ Νικήσιανης και τα Νηπιαγωγεία Ακροβουνίου, 4ο Ελευθερούπολης και Ορφανίου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται  για  εργασίες  επισκευών  των  σχολικών  κτιρίων  όπως  καθαιρέσεις  και  κατασκευές επιχρισμάτων,  χρωματισμοί  εσωτερικών  και  εξωτερικών επιφανειών,  αντικατάσταση  κουφωμάτων καθώς και διαμορφώσεις πρόσβασης στον αύλειο χώρο. Επίσης πρόκειται να γίνουν μικρές επισκευές και  στεγανοποιήσεις  στις  στέγες  σχολείων  όπως  το  Δ.Σ  και νηπιαγωγείο  Κοκκινοχώματος  και  το Γυμνάσιο Ελευθερούπολης.

Η  συνολική  προϋπολογιζόμενη  δαπάνη  για  την  εκτέλεση  του  έργου  θα  ανέλθει  στο  ποσό  των 196.752,19 ευρώ με  ΦΠΑ  και  θα  καλυφθεί  από ΣΑΤΑ  Σχολικών  Κτιρίων.

Σε άλλο θέμα η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το Πρακτικό Ι που αφορά την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για παρεμβάσεις σε κοινόιχρηστους χώρους και δημοτικές υποδομές του Δήμου Παγγαίου.

Σύμφωνα με την μελέτη προβλέπεται να γίνουν, εργασίες συντήρησης ασφαλτικών δημοτικών οδών και επισκευές υποδομών σε κοινόχρηστους χώρους στις Δημοτικές Ενότητες Ελευθερούπολης, Ελευθερών  και Ορφανού.

Θα εκτελεστούν εργασίες γενικών εκσκαφών, αποξήλωσης κατεστραμμένων ασφαλτοταπήτων, επισκευές τσιμεντοδρόμων και γεφυρών, ανυψώσεις φρεατίων, σκυροδετήσεις, κατασκευή στρώσης υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας και ασφαλτικές στρώσεις κυκλοφορίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσόν των  334.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Επίσης, στο πλαίσιο λειτουργίας των Παιδικών Εξοχών-Κατασκηνώσεων Νέας Περάμου,  από τον Δήμο Παγγαίου, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την πρόσληψη εποχικού προσωπικού. Συγκεκριμένα ο Δήμος Παγγαίου θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού διάρκειας, μέχρι δύο (2) μήνες, για τις εξής ειδικότητες:  Συντονιστές, Επιμελητές, Ειδ. Συνεργάτες –Ψυχαγωγοί, Ειδ. Συνεργάτες –Χειροτεχνίας, Γυμναστές, Ομαδάρχες-Ομαδάρχισσες, Διαχειριστές, Βοηθ. Διαχειριστές, Αποθηκάριοι, Γιατροί, Νοσοκόμοι, Μάγειροι, Βοηθοί Μαγείρων, Εργάτες – Εργάτριες, Οδηγοί, Προσωπικό καθαριότητας, Φύλακες, Ειδικοί Τεχνίτες, Ναυαγοσώστες.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...