Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Πλούσιες οι δραστηριότητες του Ροταριανού Ομίλου Νέστου

Ημέρα:

Παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ο Ροταριανός Όμιλος Νέστου συνεχίζει απτόητος τις δραστηριότητές του.

Υπογραμμίζουμε πως το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:00μ.μ., στη γνωστή ταβέρνα της Κεραμωτής «ΜΠΑΜΠΗΣ», διοργανώνεται η ετήσια χοροεσπερίδα του Ομίλου (πρώτο αποκριάτικο Σαββατοκύριακο). Σ’ ένα ποικίλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα ο γραμματέας του Ομίλου (οδοντίατρος Στέλιος Καφάς) θα συνοδεύσει στα πλήκτρα τις εξαιρετικές φωνές της Λίτσας Ασωνίτου και του Σταύρου Κητή, που ξέρουν να δημιουργούν αξέχαστες βραδιές γλεντιού. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τον εξοπλισμό του Περιφερειακού Ιατρείου Κεραμωτής.

Ενημερωτικά αναφέρουμε πως την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Φιλίππειον», στην Κεραμωτή, πραγματοποιήθηκε τακτική συνάντηση των μελών του Ομίλου με την υποδοχή του Διοικητή της Περιφέρειάς μας κ. Γεωργίου Χριστοφορίδη, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε σε τρέχοντα ροταριανά θέματα.

Το Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Ομίλου «Καφές της Αγάπης», τα έσοδα της οποίας ενισχύουν το φιλανθρωπικό ταμείο του. Ομιλητής ήταν ο Ιατρός (διαβητολόγος) κ. Μιχάλης Τιμοσίδης (πρώην Βουλευτής και Υφυπουργός), που ανέπτυξε το θέμα: «Ο σακχαρώδης διαβήτης, πρόληψη και θεραπεία, νεότερα δεδομένα». Μεταξύ των άλλων την εκδήλωση παρακολούθησαν ο τέως Βουλευτής και Υφυπουργός κ. Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Νέστου κ. Γιάννης Χατζηγερακούδης, ο πρώην Δήμαρχος Κεραμωτής κ. Μένανδρος Μαρινάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Κεραμωτής κ. Γιάννης Αραμπατζάκης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμωτής κ. Κάρμεν Νανάκου.

Την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016, τα μέλη του Ομίλου έκοψαν μεταξύ τους την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, στην εξοχική κατοικία του γραμματέα μας, συνέφαγαν, τραγούδησαν και χόρεψαν σαν μία μεγάλη οικογένεια, ακούγοντας την υπέροχη φωνή του Άρη Νικολαΐδη.

Την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016, στην τακτική συνάντηση των μελών του Ομίλου, ομιλήτρια ήταν η κ. Βούλη Δημοπούλου, ξεχωριστή παρουσία στα ροταριανά δρώμενα, η οποία ανέπτυξε το θέμα: « Η νέα γενιά, το Rotary κι εμείς» και παρουσίασε οπτικοποιημένη τη μουσική σύνθεσή της «Be a gift to the world» (Γίνε ένα δώρο στον κόσμο) εμπνευσμένο από το θέμα του Διεθνούς Ρόταρυ για το 2015-2016.

Για την τακτική συνάντηση των μελών του Ομίλου, την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016, έχει προγραμματιστεί ομιλία του Διοικητή της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, Ταξιάρχου Μιλτιάδη Παπαγιαννούλη, (που ορισμένα από τα μαθητικά του χρόνια τα πέρασε στην Κεραμωτή, όπου ήταν Λιμενοσταθμάρχης ο πατέρας του). Ως επίσημος προσκεκλημένος του Ομίλου ο κ. Παπαγιαννούλης θα αναπτύξει το θέμα: «Η αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών – κινδύνων, απορρέοντες ρόλοι, καθήκοντα και αποστολές για τις Ένοπλες Δυνάμεις». Αναλυτικά θα αναφερθούμε στο επόμενο φύλλο μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σε χρόνιο πρόβλημα εξελίσσεται η έλλειψη φαρμάκων στα φαρμακεία

Σίσυ Ρακιντζή: Προσπαθούμε κάθε φορά να βρούμε μία λύση Σε...

Έργα εκσυγχρονισμού των υποδομών του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ,...

Απορρίπτει την συνεργασία ο συνδυασμός της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Από τον συνδυασμό ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ της Αναστασίας Ιωσηφίδου, εκδόθηκε...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...