Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Πλούσιες οι δραστηριότητες του Ροταριανού Ομίλου Νέστου

Ημέρα:

spot_img

Παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ο Ροταριανός Όμιλος Νέστου συνεχίζει απτόητος τις δραστηριότητές του.

Υπογραμμίζουμε πως το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:00μ.μ., στη γνωστή ταβέρνα της Κεραμωτής «ΜΠΑΜΠΗΣ», διοργανώνεται η ετήσια χοροεσπερίδα του Ομίλου (πρώτο αποκριάτικο Σαββατοκύριακο). Σ’ ένα ποικίλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα ο γραμματέας του Ομίλου (οδοντίατρος Στέλιος Καφάς) θα συνοδεύσει στα πλήκτρα τις εξαιρετικές φωνές της Λίτσας Ασωνίτου και του Σταύρου Κητή, που ξέρουν να δημιουργούν αξέχαστες βραδιές γλεντιού. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τον εξοπλισμό του Περιφερειακού Ιατρείου Κεραμωτής.

Ενημερωτικά αναφέρουμε πως την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Φιλίππειον», στην Κεραμωτή, πραγματοποιήθηκε τακτική συνάντηση των μελών του Ομίλου με την υποδοχή του Διοικητή της Περιφέρειάς μας κ. Γεωργίου Χριστοφορίδη, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε σε τρέχοντα ροταριανά θέματα.

Το Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Ομίλου «Καφές της Αγάπης», τα έσοδα της οποίας ενισχύουν το φιλανθρωπικό ταμείο του. Ομιλητής ήταν ο Ιατρός (διαβητολόγος) κ. Μιχάλης Τιμοσίδης (πρώην Βουλευτής και Υφυπουργός), που ανέπτυξε το θέμα: «Ο σακχαρώδης διαβήτης, πρόληψη και θεραπεία, νεότερα δεδομένα». Μεταξύ των άλλων την εκδήλωση παρακολούθησαν ο τέως Βουλευτής και Υφυπουργός κ. Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Νέστου κ. Γιάννης Χατζηγερακούδης, ο πρώην Δήμαρχος Κεραμωτής κ. Μένανδρος Μαρινάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Κεραμωτής κ. Γιάννης Αραμπατζάκης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμωτής κ. Κάρμεν Νανάκου.

Την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016, τα μέλη του Ομίλου έκοψαν μεταξύ τους την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, στην εξοχική κατοικία του γραμματέα μας, συνέφαγαν, τραγούδησαν και χόρεψαν σαν μία μεγάλη οικογένεια, ακούγοντας την υπέροχη φωνή του Άρη Νικολαΐδη.

Την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016, στην τακτική συνάντηση των μελών του Ομίλου, ομιλήτρια ήταν η κ. Βούλη Δημοπούλου, ξεχωριστή παρουσία στα ροταριανά δρώμενα, η οποία ανέπτυξε το θέμα: « Η νέα γενιά, το Rotary κι εμείς» και παρουσίασε οπτικοποιημένη τη μουσική σύνθεσή της «Be a gift to the world» (Γίνε ένα δώρο στον κόσμο) εμπνευσμένο από το θέμα του Διεθνούς Ρόταρυ για το 2015-2016.

Για την τακτική συνάντηση των μελών του Ομίλου, την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016, έχει προγραμματιστεί ομιλία του Διοικητή της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, Ταξιάρχου Μιλτιάδη Παπαγιαννούλη, (που ορισμένα από τα μαθητικά του χρόνια τα πέρασε στην Κεραμωτή, όπου ήταν Λιμενοσταθμάρχης ο πατέρας του). Ως επίσημος προσκεκλημένος του Ομίλου ο κ. Παπαγιαννούλης θα αναπτύξει το θέμα: «Η αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών – κινδύνων, απορρέοντες ρόλοι, καθήκοντα και αποστολές για τις Ένοπλες Δυνάμεις». Αναλυτικά θα αναφερθούμε στο επόμενο φύλλο μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Με αποφάσεις του 2012 έγινε η χάραξη της σιδηροδρομικής σύνδεσης

Νίκος Καρακεϊσογλου: Τώρα τίθενται θέματα ασφάλειας για το εργοστάσιο,...

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...