Ξενοφών Κροκίδης: Πρέπει όλοι να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή

Ημέρα:

«Η αποχή δεν είναι λύση και δεν βοηθάει, ιδίως αυτόν που δεν είναι στην πρώτη θέση»

Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης για τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής Μας», Μάκη Παπαδόπουλου, ήρθε ο Ξενοφών Κροκίδης, ο οποίος μίλησε για αυτήν του την επιτυχία στην ΕΡΑ Καβάλας. 

«Προσωπικά χαίρομαι για την επιτυχία αυτή, καθώς έκανα έναν έντιμο αγώνα. Δεν είμαι πολιτικός, δεν θα γίνω πολιτικός! Είμαι ένας ενεργός πολίτης και θα συνεχίσω να είμαι όσο ζω και αναπνέω, ένας δημοκρατικός και προοδευτικός, θέλω να πιστεύω, πολίτης», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Κροκίδης.

«Διεκδικούμε τα ηνία του Δήμου Καβάλας, προκειμένου να ασκήσουμε διοίκηση από 1η Ιανουαρίου του 2024…»

«Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής, πετύχαμε σαν παράταξη τον πρώτο μας στόχο, να είμαστε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Διεκδικούμε τα ηνία του Δήμου Καβάλας, προκειμένου να ασκήσουμε διοίκηση από 1η Ιανουαρίου του 2024 και γι’ αυτό καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, ειδικά όσους δεν πήγαν στην κάλπη την περασμένη Κυριακή, να πάνε στην κάλπη. Η αποχή δεν είναι λύση και δεν βοηθάει, ιδίως αυτόν που δεν είναι στην πρώτη θέση. Βοηθάει κατά κύριο λόγο αυτόν που είναι στην πρώτη θέση», ανέφερε αρχικά ο κ. Κροκίδης.

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους των συνδυασμών που δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο να κάνουν πράξη αυτό που έλεγαν για αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο Καβάλας

«Καλούμε βέβαια και τους ψηφοφόρους των άλλων παρατάξεων, οι συνδυασμοί των οποίων δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο, να σκεφτούν τι λέγανε πριν από την εκλογές, όσον αφορά την αλλαγή της σκυτάλης στον Δήμο Καβάλας. Πρέπει να υλοποιήσουν αυτή την άποψή τους, δηλαδή να ψηφίσουν τον Μάκη Παπαδόπουλο, προκειμένου να υπάρξει μία αλλαγή στα ηνία του Δήμου Καβάλας την επόμενη Κυριακή. Δυο δημοκρατικά ψηφοδέλτια την ερχόμενη Κυριακή με έντιμους και αξιόλογους συνεργάτες και το ένα και το άλλο, διεκδικούν τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Πιστεύουμε ότι έχουμε και αξιόλογα και έμπειρα στελέχη που άσκησαν διοίκηση από πολλά πόστα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Ξενοφών Κροκίδης.

«Το δίλημμα της επόμενης Κυριακής είναι αν θα συνεχίσει ο Θόδωρος Μουριάδης ή αν η αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου, με πολλά στελέχη αξιόλογα, έντιμα και έμπειρα θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη μάχη…»

«Θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη Κυριακή ο Μάκης Παπαδόπουλος θα εκλεγεί δήμαρχος Καβάλας, Το δίλημμα της επόμενης Κυριακής είναι αν θα συνεχίσει ο Θόδωρος Μουριάδης και η ομάδα του να είναι στα ηνία του Δήμου ή αν η αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου, με πολλά στελέχη αξιόλογα, έντιμα και έμπειρα θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη μάχη. Κυριακή κοντή γιορτή. Πρέπει όλοι να πάμε να ψηφίσουμε και ειδικά όσοι δεν το έκαναν την προηγούμενη φορά. Η προτροπή η δική μου, είναι να στηριχθεί το ψηφοδέλτιο του Μάκη Παπαδόπουλου και του «Τόπου της Ζωής Μας», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Κροκίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανησυχία για το σχέδιο συνενώσεων των Δ.Ε.Υ.Α

Κώστας Μανίτσας: Υπάρχει ένα μεγάλο σκοτάδι και δεν είναι...

Έπεσε η κίνηση το τελευταίο διάστημα στα καταστήματα εστίασης της Καβάλας

Σε φθίνουσα πορεία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η...

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» ζωντανεύει και φέτος στον Δήμο Παγγαίου

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο», ζωντανεύει για άλλη μια χρονιά στον...

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από την Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ

Όπως είναι ήδη γνωστό, η τοπική μας Εκκλησία, ανταποκρινόμενη...

Καβάλα: Δύο τραυματίες σε τροχαίο στο Περιγιάλι

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στο...

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού του Δήμου Θάσου

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2023 στο Λιμανάκι...

Επιστολή της ΟΕΒΕΚ προς τους 4 βουλευτές της Καβάλας

Επιστολή προς τους 4 βουλευτές της Καβάλας εν όψει...

«Λυσσασμένη γάτα» του Τενεσί Ουίλιαμς στο «Βασιλικό Θέατρο» από το Κ.Θ.Β.Ε.

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή «Αλλά βέβαια, εγώ δεν έχω...