Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων

Ημέρα:

Από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων, ενώ θα παραμείνουν ανοιχτά για διάστημα δύο μηνών.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Τουρισμού, Τάκης Αγγελίδης φέτος δεν θα είναι μια κανονική λουτρική περίοδος όπως τα προηγούμενα χρόνια.

«Το ωράριο θα είναι από τις 9.00 -16.00 και θα λειτουργούν για έξι ημέρες την εβδομάδα. Επίσης θα λειτουργήσει μόνο η λάσπη, όχι το εστιατόριο, δεν θα υπάρχουν τροχόσπιτα…»

«Αυτό συμβαίνει για δυο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι η εξέλιξη των έργων για την αναβάθμιση των υποδομών στον χώρο του Πηλοθεραπευτηρίου, τα οποία δημιουργούν κάποια όχληση και προβλήματα και ο δεύτερος λόγος ήταν η κατάργηση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ» που ήταν υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία του Πηλοθεραπευτηρίου. Η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ως Νομικό Πρόσωπο είχε την ευελιξία για δίμηνες συμβάσεις και τρόπους πρόσληψης εξειδικευμένου προσωπικού ανάλογα με τη θέση εργασίας. Εννοώ ότι με άλλα κριτήρια έπαιρνες ένα άτομο για τη ρεσεψιόν, με άλλα μια καθαρίστρια κλπ. Τώρα όλες αυτές οι αρμοδιότητες πέρασαν στον δήμο και προς το παρόν τουλάχιστον θα λειτουργήσει με προσωπικό του δήμου Καβάλας. Το ωράριο θα είναι από τις 9.00 -16.00 και θα λειτουργούν για έξι ημέρες την εβδομάδα. Επίσης θα λειτουργήσει μόνο η λάσπη, όχι το εστιατόριο, δεν θα υπάρχουν τροχόσπιτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελίδης.

«Ο τουρισμός κρουαζιέρας, το βλέπουν όλοι οι Καβαλιώτες, πάει πολύ καλά – Όταν ενώνονται οι δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα…»

Αναφορικά με τον τουρισμό κρουαζιέρας, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Τουρισμού του δήμου Καβάλας σημείωσε: «Ο τουρισμός κρουαζιέρας το βλέπουν όλοι οι Καβαλιώτες πάει πολύ καλά. Πρόσφατα είχαμε το μεγαλύτερο πλοίο που προσέγγισε το λιμάνι μας, αλλά και επίσης ένα ακόμη υπερσύγχρονο και νεότευκτο πλοίο. Όταν ενώνονται οι δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Η σύμπραξη δηλαδή του δήμου, του Επιμελητηρίου και του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας έφεραν αυτά τα αποτελέσματα. Η πετυχημένη αυτή σύμπραξη ας μας δώσει το παράδειγμα για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε όλοι οι φορείς, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα, μιας κι έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καβάλα: Σύλληψη 17χρονου για ομοφοβική επίθεση σε 21χρονο

Για φραστική επίθεση με ομοφοβικά σχόλια εναντίον 21 ετών...

Καλοκαίρι ταλαιπωρίας με διακοπές ρεύματος

Χρήστος Μποσμπότης: Αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε την συναυλία της Άλκηστης...

Συνάντηση εργασίας του Θ. Μαρκόπουλου με την Έλενα Σώκου

Επίσκεψη και στην συνέχεια συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη...

Χωρίς σύστημα κλιματισμού το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Με αναστολή λειτουργίας των γραφείων των δικαστικών υπαλλήλων από...

Δήμος Θάσου: Μαζέψτε ομπρέλες και καθίσματα από τις παραλίες

Από τον Δήμο Θάσου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  Παρατηρείται για...

Δήμος Καβάλας: Ηλεκτρονική πλατφόρμα ανταλλαγής ογκωδών αντικειμένων μεταξύ δημοτών

Ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση...

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με Έκτακτο...

«Ικέτιδες» του Αισχύλου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Εξήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του έργου στην...