Τέλος η στάθμευση για όσους μένουν σε ενοικιαζόμενα στην Παναγία

Ημέρα:

Φώτης Λαζαρίδης: Το ασανσέρ θα γίνει πάνω στο «Μπρίκι»

«Η ελεγχόμενη στάθμευση στην Παναγία «περπατάει», αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς. Τοποθετήθηκε η σήμανση από τον Δήμο και απομένει να γίνουν οι διαγραμμίσεις, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε ένα πρόβλημα, ότι οι μερικοί κάτοικοι ή δε το πιστεύουν ή δεν πηγαίνουν να πάρουν τις κάρτες στάθμευσης. Όταν θα εφαρμοστεί όμως το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης και όταν θα αρχίσουν τα πρόστιμα θα τρέχουν όλοι».

Τα παραπάνω επισήμανε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του συλλόγου «Το Κάστρο» στην συνοικία της Παναγίας, Φώτης Λαζαρίδης, μιλώντας για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην εν λόγω περιοχή.

«Εγώ νομίζω ότι το μέτρο θα αποδώσει και το επόμενο βήμα είναι, όποιος αναλάβει δήμαρχος, να δρομολογηθεί το ασανσέρ που τελικά η απόφαση είναι να γίνει πάνω στο «Μπρίκι»

«Αν και τώρα ήδη μάθανε οι του κέντρου, οι οποίοι ανέβαιναν στη Θεοδώρου Πουλίδου και σε άλλες πλευρές, τώρα κατάλαβαν ότι θα αρχίσει το γράψιμο και δεν ανεβαίνουν πάνω στην Παναγία. Οπότε αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα κενό όσον αφορά το πάρκινγκ. Όταν εφαρμοστεί τελείως το μέτρο, που θα πάει μετά τις εκλογές και θα αρχίσουν να γράφουν και να ανεβαίνει η Δημοτική Αστυνομία πάνω σε μόνιμη βάση και η τροχαία, εγώ νομίζω ότι το μέτρο θα αποδώσει και το επόμενο βήμα είναι, όποιος αναλάβει δήμαρχος, καθώς έχουμε πάρει υποσχέσεις από όλους, να δρομολογηθεί το ασανσέρ που τελικά η απόφαση είναι να γίνει πάνω στο «Μπρίκι», σημείωσε σχετικά ο κ. Λαζαρίδης. 

«Δεν θα επιτρέπεται το παρκάρισμα σε κανέναν που μένει στα ενοικιαζόμενα…»

«Πιστεύω να δώσουμε μία διέξοδο και στους επισκέπτες και σε αυτούς που διαμένουν στην περιοχή της Παναγίας. Θα μπορούν οι ξένοι να αφήσουν κάποια πράγματα αυτοί που νοικιάζουν, αλλά θα πρέπει να παρκάρουν κάτω. Δεν θα επιτρέπεται το παρκάρισμα σε κανέναν που μένει στα ενοικιαζόμενα. Για έκτακτες περιπτώσεις θα μπορούν να μπαίνουν, αλλά δεν θα είναι για μόνιμη βάση. Το πρόβλημα το δημιουργούν αυτοί που αφήνουν τα αυτοκίνητα και εξασφαλίζουν μία εβδομάδα θέση στάθμευσης πάνω στην Παναγία. Θα μπορούν ανεβαίνουν όπως ένας μάστορας ένας γιατρός δεν αποκλείονται αυτοί επειδή είναι προσωρινή η διαμονή δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα», τόνισε καταληκτικά ο κ. Λαζαρίδης.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανησυχία για το σχέδιο συνενώσεων των Δ.Ε.Υ.Α

Κώστας Μανίτσας: Υπάρχει ένα μεγάλο σκοτάδι και δεν είναι...

Έπεσε η κίνηση το τελευταίο διάστημα στα καταστήματα εστίασης της Καβάλας

Σε φθίνουσα πορεία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η...

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» ζωντανεύει και φέτος στον Δήμο Παγγαίου

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο», ζωντανεύει για άλλη μια χρονιά στον...

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από την Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ

Όπως είναι ήδη γνωστό, η τοπική μας Εκκλησία, ανταποκρινόμενη...

Καβάλα: Δύο τραυματίες σε τροχαίο στο Περιγιάλι

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στο...

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού του Δήμου Θάσου

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2023 στο Λιμανάκι...

Επιστολή της ΟΕΒΕΚ προς τους 4 βουλευτές της Καβάλας

Επιστολή προς τους 4 βουλευτές της Καβάλας εν όψει...

«Λυσσασμένη γάτα» του Τενεσί Ουίλιαμς στο «Βασιλικό Θέατρο» από το Κ.Θ.Β.Ε.

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή «Αλλά βέβαια, εγώ δεν έχω...