Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Συνεχίζεται με προβλήματα η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία

Ημέρα:

Για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα εφαρμογής του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία, μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς του δήμου Καβάλας, Χρήστος Τσιτσιλικάκης.

«Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, ωστόσο αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες. Νομίζω ότι γενικά πάντως η εικόνα που έχουμε είναι πάρα πολύ καλή. Υπάρχει μια ροή προερχόμενη από τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στην Παναγία με τα πόδια, χωρίς να έχουν προβλήματα, ενώ και οι κάτοικοι σε πολύ μεγάλο ποσοστό δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το παρκάρισμα», ανέφερε αρχικά ο κ. Τσιτσιλικάκης.

«Κάποιοι από τους επαγγελματίες διαμαρτύρονται, ως ένα σημείο δικαιολογημένα, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι εκεί υπάρχει ένα μέτρο που πρέπει να τηρείται…»

«Από την άλλη κάποιοι από τους επαγγελματίες διαμαρτύρονται, ως ένα σημείο δικαιολογημένα, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι εκεί υπάρχει ένα μέτρο που πρέπει να τηρείται. Το καλό είναι ότι βλέπουμε πάνω από 2.000 ανθρώπους να περπατάνε στην Παναγία καθημερινά. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε τα προβλήματα, αλλά προς το παρόν θα πορευτούμε έτσι. Ένα μέτρο πρέπει να εφαρμοστεί στην πράξη για να δεις μετά από 2 – 3 μήνες ποια είναι τα προβλήματα κι αυτά που μπορούν να λυθούν να γίνει», επισήμανε στη συνέχεια ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς του δήμου Καβάλας.

«Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι κάποιοι θέλουν τις δικές τους κάρτες να τις δίνουν σε αυτούς που νοικιάζουν για να παρκάρουν…»

Αναφορικά με τα παράπονα επαγγελματιών για το ότι δεν μπορούν να βρουν θέση στάθμευσης οι εργαζόμενοι τους, αλλά και για το ότι κάποιοι μόνιμοι κάτοικοι δίνουν τις κάρτες τους σε αλλοδαπούς που νοικιάζουν τα σπίτια τους ο κ. Τσιτσιλικάκης σημείωσε: «Για τα οχήματα εργαζομένων στην Παναγία πρέπει να πούμε ότι και ο υπάλληλος που δουλεύει στον Άγιο Παύλο για παράδειγμα, αλλού παρκάρει και πάει με τα πόδια στη δουλειά του. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλη η απόσταση. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι θέλουν τις δικές τους κάρτες να τις δίνουν σε αυτούς που νοικιάζουν για να παρκάρουν. Η κάρτα είναι προσωπική. Αυτό έχει ψηφιστεί. Όχι να δίνουμε π.χ. την κάρτα μας σε έναν Βούλγαρο και να μπαίνει η κάρτα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην φαίνεται ο αριθμός του αυτοκινήτου. Αυτό δεν γίνεται. Είναι απίστευτα αυτά τα πράγματα. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...