Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
spot_img

Συνεχίζεται με προβλήματα η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία

Ημέρα:

Για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα εφαρμογής του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία, μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς του δήμου Καβάλας, Χρήστος Τσιτσιλικάκης.

«Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, ωστόσο αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες. Νομίζω ότι γενικά πάντως η εικόνα που έχουμε είναι πάρα πολύ καλή. Υπάρχει μια ροή προερχόμενη από τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στην Παναγία με τα πόδια, χωρίς να έχουν προβλήματα, ενώ και οι κάτοικοι σε πολύ μεγάλο ποσοστό δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το παρκάρισμα», ανέφερε αρχικά ο κ. Τσιτσιλικάκης.

«Κάποιοι από τους επαγγελματίες διαμαρτύρονται, ως ένα σημείο δικαιολογημένα, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι εκεί υπάρχει ένα μέτρο που πρέπει να τηρείται…»

«Από την άλλη κάποιοι από τους επαγγελματίες διαμαρτύρονται, ως ένα σημείο δικαιολογημένα, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι εκεί υπάρχει ένα μέτρο που πρέπει να τηρείται. Το καλό είναι ότι βλέπουμε πάνω από 2.000 ανθρώπους να περπατάνε στην Παναγία καθημερινά. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε τα προβλήματα, αλλά προς το παρόν θα πορευτούμε έτσι. Ένα μέτρο πρέπει να εφαρμοστεί στην πράξη για να δεις μετά από 2 – 3 μήνες ποια είναι τα προβλήματα κι αυτά που μπορούν να λυθούν να γίνει», επισήμανε στη συνέχεια ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς του δήμου Καβάλας.

«Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι κάποιοι θέλουν τις δικές τους κάρτες να τις δίνουν σε αυτούς που νοικιάζουν για να παρκάρουν…»

Αναφορικά με τα παράπονα επαγγελματιών για το ότι δεν μπορούν να βρουν θέση στάθμευσης οι εργαζόμενοι τους, αλλά και για το ότι κάποιοι μόνιμοι κάτοικοι δίνουν τις κάρτες τους σε αλλοδαπούς που νοικιάζουν τα σπίτια τους ο κ. Τσιτσιλικάκης σημείωσε: «Για τα οχήματα εργαζομένων στην Παναγία πρέπει να πούμε ότι και ο υπάλληλος που δουλεύει στον Άγιο Παύλο για παράδειγμα, αλλού παρκάρει και πάει με τα πόδια στη δουλειά του. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλη η απόσταση. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι θέλουν τις δικές τους κάρτες να τις δίνουν σε αυτούς που νοικιάζουν για να παρκάρουν. Η κάρτα είναι προσωπική. Αυτό έχει ψηφιστεί. Όχι να δίνουμε π.χ. την κάρτα μας σε έναν Βούλγαρο και να μπαίνει η κάρτα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην φαίνεται ο αριθμός του αυτοκινήτου. Αυτό δεν γίνεται. Είναι απίστευτα αυτά τα πράγματα. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Και όρεξη έχουμε και όντως τρέχουμε

«Το κυριότερο για μια διοίκηση είναι να στοχεύει ψηλά...

Αναγκαία η ενίσχυση της αστυνόμευσης στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών

Χρήστος Πριονίδης: Τουριστικό μέρος χωρίς αστυνόμευση δεν μπορεί να...

Ελπίζουν σε ένα καλό το τριήμερο στην εστίαση

«Περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος,...

Με αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Ντίνος Κλειτσιώτης: Συμβουλευτείτε φοροτεχνικό για τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις Με σχετικά...

Πώς να αποφύγεις την εφιαλτική γονική αποξένωση και να μην «χάσεις» το παιδί σου!

Η γονική αποξένωση είναι μια δύσκολη και επώδυνη κατάσταση,...

Μειώνεται συνεχώς ο αριθμός των μαθητών στα σχολεία της Καβάλας

Αθανασία Γαϊτανίδου: Έχουμε φτάσει στο σημείο και μέσα στην...

10.000 «έξυπνα» υδρόμετρα έχει παραλάβει μέχρι σήμερα η ΔΕΥΑΚ

Στις 10.000 ανέρχονται τα νέα «έξυπνα» υδρόμετρα που έχει...

81χρονος σκότωσε την σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, άνδρας 81 ετών τραυμάτισε...