Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
Περισσότερα

    Στατική ενίσχυση και αποκατάσταση της πτέρυγας 6 στην δομή Παιδόπολη

    Ημέρα:

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο εκπρόσωπος της τεχνικής εταιρείας Νικόλαος Τσήκος & ΣΙΑ Ε.Ε., παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Αλέξη Γούλα, υπέγραψαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης 15 Απριλίου 2025 τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου “Στατική ενίσχυση και αποκατάσταση πτέρυγας 6 στην δομή Παιδόπολη”.

    Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

    Προϋπολογισμός: 575.335.64 ευρώ

    Χρόνος περαίωσης: 6 μήνες

    Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025

    ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

    Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στην Παιδόπολη, με βάση τη σύμβαση του έργου, είναι οι εξής:

    Κατασκευή νέας εδαφόπλακας

    Νέες πλακοστρώσεις δαπέδων

    Τοποθετήσεις νέων κουφωμάτων

    Αντικατάσταση ξύλινων θυρών

    Τοποθέτηση ψευδοροφής

    Τοποθέτηση μεταλλικής πόρτας πυρασφάλειας

    Αποξήλωση θερμαντικών σωμάτων και τοποθέτηση νέων

    Τοποθέτηση ολοκληρωμένου συστήματος θερμομόνωσης

    Τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων

    Χρωματισμός εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Το έργο της ανακαίνισης των κτηρίων της Παιδόπολης, λόγω μιας πυρκαγιάς, σταμάτησε πριν από λίγα χρόνια. Για καλή τύχη της Παιδόπολης, όμως, ανέλαβε Πρόεδρος η κ. Τσαμπαζλή και έτσι με τις δικές της ενέργειες χρηματοδοτήθηκε από το αποθεματικό του Νομικού Προσώπου, το έργο της στατικής ενίσχυσης και αποκατάστασης της πτέρυγας 6, δηλαδή οι χώροι των μαγειρείων και το εστιατορίου. Είμαι σίγουρος επίσης ότι και η τεχνική εταιρεία που ανέλαβε το έργο θα κάνει πολύ καλή δουλειά και θα το παραδώσει στον προβλεπόμενο χρόνο. Κλείνοντας, θέλω να πω σε όσους βάλλουν κατά της κ. Ταβουλτσίδου, ότι είναι στήριγμα για το Δήμο Καβάλας τόσο διοικητικά, όσο και στον τομέα των έργων. Με τις γνώσεις τις οποίες έχει μπορούμε και παίρνουμε προγράμματα. Εγώ διοικώ τον Δήμο Καβάλας και η κ. Ταβουλτσίδου με βοηθάει και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία στο έργο μου”.

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ: “Οφείλω να ευχαριστήσω τόσο τον Δήμαρχο Καβάλας, όσο και την γενική γραμματέα του Δήμου, την κ. Ταβουλτσίδου, γιατί ήταν μαζί μας από την πρώτη στιγμή. Ο Δήμος Καβάλας έδειξε για μία ακόμη φορά γρήγορα αντανακλαστικά και μαζί του ψάξαμε να βρούμε τη λύση για να γίνει το συντομότερο δυνατόν αυτή η αποκατάσταση. Θα πρέπει να σας πω ότι στην Παιδόπολη υπήρχαν τέσσερα σπίτια, τα οποία σταμάτησαν να λειτουργούν, γιατί είχε παραδοθεί μόνο το ένα. Έτσι δεν είχαμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε εισαγγελικές εντολές και να στηρίξουμε παιδιά που ήταν σε ανάγκη. Με αυτό το έργο αλλάζουν πλέον τα δεδομένα”.

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΣΗΚΟΣ: “Είναι σίγουρα ένα ιδιαίτερο έργο, διότι αφορά παιδιά. Εμείς θα βάλουμε το μεράκι και την ευαισθησία μας και σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία, θα τα κάνουμε όλα όπως πρέπει”.

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    Οι τιμές στα καύσιμα πέφτουν αλλά οι φόροι παραμένουν!!!

    Φώτης Πούλος: Τις μειώσεις από την πτώση της τιμής...

    Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα της άρδευσης

    Στη Χρυσούπολη βρέθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη (17/4) ο αντιπεριφερειάρχης...

    «Ζεσταίνεται» η αγορά της Καβάλας ενόψει Πάσχα

    Γιάννης Κελγιώργης: Ταμείο θα κάνουμε το Σάββατο πριν την...

    Κάθε μέρα Πασχαλιά;

    Γράφει ο Παύλος Λεμοντζής Διότι τα παλιά τα χρόνια, εκείνα...

    Μετά το Πάσχα οι εργασίες για τον κυκλικό κόμβο στην Κουντουριώτου

    Αλέξης Γούλας: «Τα χρονικά περιθώρια για την πλατεία Καπνεργάτη...

    Οι λέξεις δίνουν νόημα στη ζωή μας αλλά ποιος νοιάζεται γι’ αυτό; 

    Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Η ελληνική γλώσσα υπήρξε το σπουδαιότερο...

    ΔΕΥΑΘ: Με ταχείς ρυθμούς ολοκληρώνονται τα έργα

    Με ταχείς ρυθμούς ολοκληρώνει έργα και παρεμβάσεις η Δ.Ε.Υ.Α....