Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Σωτήρης Τσεκμέζογλου: Η ισοψηφία είναι μία άχαρη διαδικασία

Ημέρα:

«Επί της ουσίας για εμένα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η θέληση για προσφορά στον Δήμο Καβάλας είναι η ίδια. Με τον Κώστα Πεφάνη μας συνδέουν οι ίδιοι αγώνες, συστρατευτήκαμε και οι δύο στο πλευρό του Θόδωρου Μουριάδη, επομένως δεν αλλάζει τίποτα».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο δημοτικός σύμβουλος, Σωτήρης Τσεκμέζογλου, ο οποίος μετά και την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας, είναι πλέον και με τη «βούλα» δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας.

«Γενικά η ισοψηφία είναι μία άχαρη διαδικασία – Η ένσταση και η αντένσταση ήταν ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν ήταν για προσωπικό θέμα, αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσω…»

«Ήταν μία άχαρη διαδικασία. Γενικά η ισοψηφία είναι μία άχαρη διαδικασία, απλά την Πέμπτη (22/2) είχαμε το αποτέλεσμα από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Καβάλας από τη ένσταση που είχε καταθέσει ο συνυποψήφιος μου Κώστας Πεφάνης και την αντένσταση που αντίστοιχα είχα υποβάλει εγώ, λόγω της ένστασης που είχα δεχτεί. Η ένσταση και η αντένσταση ήταν ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν ήταν για προσωπικό θέμα, αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσω. Εκδόθηκε η απόφαση από το Διοικητικό Πρωτοδικείο που απέρριψε στην ουσία τους λόγους της ένστασης και κατ’ επέκταση και την αντένσταση, οπότε το αποτέλεσμα παραμένει, δεν έχει αλλάξει στην ουσία η σειρά κατάταξης. Επομένως 19ος δημοτικός σύμβουλος παραμένω εγώ κατόπιν του αποτελέσματος της κλήρωσης που έγινε γιατί ισοψηφούσαμε με τον κ. Πεφάνη», δήλωσε σχετικά ο κ. Τσεκμέζογλου. 

«Μας ενδιαφέρει να πάει μπροστά η πόλη, ο Δήμος και να είμαστε όλοι καλύτερα στον τόπο που ζούμε και μεγαλώσαμε…»

«Είναι η πρώτη φορά που εκλέγομαι δημοτικό σύμβουλος, είναι και η πρώτη φορά που κατήλθα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ παλιότερα είχα ασχοληθεί με το Τεχνικό Επιμελητήριο και με διάφορους άλλους φορείς. Θέλει πολλή δουλειά, είμαστε ορεξάτοι, υπάρχουν στο δημοτικό συμβούλιο και στην ομάδα της διοίκησης, αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο γενικότερα και οι παλιοί συνάδελφοι που έχουν την εμπειρία που χρειάζεται, είμαστε και εμείς οι νεότεροι σύμβουλοι που έχουμε μία όρεξη και αν αυτά όλα τα συνδυάσουμε θα βγάλουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την πόλη μας. Αυτό θέλουμε στην ουσία όλοι μας, μας ενδιαφέρει να πάει μπροστά η πόλη, ο Δήμος και να είμαστε όλοι καλύτερα στον τόπο που ζούμε και μεγαλώσαμε», συμπλήρωσε σχετικά ο κ. Τσεκμέζολγου.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...