Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Κωστής Σιμιτσής: «Τι μεσολάβησε και άλλαξε συμπεριφορά η κ. Τσανάκα»;

Ακολούθησε μας

Ο τέως δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, απαντώντας στη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστώ τον κ. Σιμιτσή. Δεν μας άφησε τίποτε άλλο να προσθέσουμε» (Δ. Τσανάκα, στη γιορτή εγκαινίων και μνήμης του 3ου Γυμνασίου, παλιού Θηλέων).

«Οφείλουμε ευχαριστίες στην προηγούμενη διοίκηση του κ. Σιμιτσή για το έργο που μας παρέδωσε» (Δ. Τσανάκα, στα εγκαίνια του Παιδικού Σταθμού στο Καρνάγιο, του Παιδικού Σταθμού στη Χωράφα, του Ξενώνα Αστέγων στην Καρβάλη).

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μουριάδη για το απόθεμα ώριμων μελετών που μας άφησε στην Τεχνική Υπηρεσία» (Δ. Τσανάκα, στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας όταν ανακοίνωσε την έγκριση του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης).

Τι μεσολάβησε ξαφνικά και η κ. Τσανάκα εγκατέλειψε τις αβρότητες και άρχισε να με βρίζει προσωπικά; Απλούστατα, δεν ανέχεται την κριτική. Εγώ προσπαθώ να κάνω όσο γίνεται πιο καλά τη δουλειά που μου ανέθεσε ο λαός της Καβάλας. Εκείνη όμως δεν αντέχει την αντιπολίτευση. Κι έτσι καταφεύγει στα παλιά τεχνάσματα εκείνων που δεν έχουν να μιλήσουν για το έργο τους. Δεν με ξαφνιάζει αυτή η συμπεριφορά. Παλαιότεροι συνεργάτες της με είχαν ειδοποιήσει να περιμένω τα χειρότερα. Με στενοχωρεί η περιφρόνηση προς τους συμπολίτες που μου έκαναν την τιμή δυο φορές να με αναδείξουν δήμαρχο και μια φορά επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χαρακτηρισμοί όπως «άχρηστος», «ολίγιστος», «χρονοντούλαπο της ιστορίας» προσβάλλουν όλους τους Καβαλιώτες όποια κι αν ήταν η επιλογή τους τον Μάιο του 2014. Δεν κατεβαίνω στο επίπεδο της κ. Τσανάκα κι ας με αποκαλεί «ψηλομύτη» και «φουσκωμένο παγώνι»! Επιμένω να βάζω τα ζητήματα του Δήμου μας στην πολιτική και στην ανθρώπινη διάστασή τους. Περιμένω απαντήσεις στα θέματα που έθιξα στη συνέντευξή μου. Ιδίως πότε θα αξιοποιήσει το περίσσευμα στα ανταποδοτικά έσοδα κάνοντας μειώσεις στα δημοτικά τέλη. Εύχομαι για το καλό των Καβαλιωτών να δούμε ένα έργο της σημερινής διοίκησης του Δήμου, μια δική της ολοκληρωμένη μελέτη, ένα δικό της σχεδιασμό για το μέλλον της Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα