Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ορκωμοσία δημοτικών και τοπικών συμβούλων του δήμου Καβάλας

Ημέρα:

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023, ενώπιον του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, η ορκωμοσία των Δημοτικών Συμβούλων, Στέλλας Αργυρίου, Γιάννη Εριφυλλίδη και Αναστασίας Ιωσηφίδου, καθώς και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κορυφών, Συμεών Τσοτσόπουλου και των Τοπικών Συμβούλων Καβάλας, Χρήστου Ταχιρίδη και Ελένης-Χαράς (Νέλλης) Μουτσοκάπα, Κρηνίδων, Νίκου Παυλίδη, Ζυγού, Παναγιώτη Κουλακίδη, Φιλίππων, Αναστάσιου Νικολάου, οι οποίοι, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, απουσίαζαν από την τελετή ορκωμοσίας της 14ης Δεκεμβρίου.

Η ορκωμοσία τελέστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης, παρουσία μελών των παρατάξεων που εκπροσωπούν οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και των συγγενικών τους προσώπων.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Θέλω να συγχαρώ όσους εξελέγησαν Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και εύχομαι από καρδιάς να ασκήσουν ευσυνείδητα τα καθήκοντα τους, επ’ ωφέλεια των πολιτών του Δήμου Καβάλας. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι μπορεί να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις απόψεις και τις γνώσεις που διαθέτει, και στην ανάπτυξη του Δήμου Καβάλας”.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ: “θα ασκήσω εποικοδομητική κριτική στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα στηρίξω όσα θέματα θα φέρει προς συζήτηση η διοίκηση του Δήμου. Σε όσα διαφωνώ, πάντα με τεκμηριωμένη άποψη, θα εκφράζω διαφορετική γνώμη, όπως έπραξα και την προηγούμενη περίοδο, με βάση τις θέσεις της παράταξής μας και τις νομικές μου γνώσεις”.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “Η ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΡΙΦΥΛΛΙΔΗΣ: “Είμαστε μια εντελώς νέα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Αυτό το νέο που φέραμε προεκλογικά, θα το παρουσιάσουμε και την πενταετία που έχουμε μπροστά μας. Θα σταθούμε στο πλευρό της διοίκησης σε όσες αποφάσεις μας βρίσκουν σύμφωνους και θα βρεθούμε απέναντι όταν θα διαπιστώσουμε ότι οι θέσεις της πλειοψηφίας δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Καβαλιωτών”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ψήφισμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας

Ύστερα από τη  σύσκεψη   φορέων , την οποία συγκάλεσε...

Πολλά τα περιστατικά πνιγμών στη θάλασσα

Κώστας Τσιτσιλικάκης: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερεκτιμούμε...

Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα λειψυδρίας στον δήμο Καβάλας

Στέρεψαν εδώ και αρκετό καιρό όλες οι πηγές του...

Όμιλος Κουρτίδη: Οι δυνατότητες ανάπτυξης των νομών Σερρών – Δράμας – Καβάλας στο επίκεντρο του «1ου Amphipolis Forum»

Σημαντικές παρεμβάσεις εκπροσώπων της κυβέρνησης και σπουδαίων εισηγητών  /...

Την επιδότηση ενέργειας καλούνται να επιστρέψουν οι επαγγελματίες

Τα 800 εκατ. ευρώ που είχαν υπολογιστεί δεν εγκρίθηκαν...

«Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη / Πρεμιέρα στο 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων!

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Στις 11 σωζόμενες κωμωδίες του...