Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ο ΟΛΚ θέλει πίσω το ανοιχτό κολυμβητήριο για να το αξιοποιήσει

Ημέρα:

Άγγελος Βλάχος: Υπάρχει μια συμφωνία επί της αρχής με τη δημοτική αρχή

Για την επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ., Δημήτρη Πολίτη στην Καβάλα και την επιστροφή του ανοιχτού κολυμβητηρίου στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Κ., Άγγελος Βλάχος.

«Υπάρχει μια συμφωνία επί της αρχής με τη δημοτική αρχή ότι θα προχωρήσει αυτό. Εξάλλου το κολυμβητήριο είναι κομμάτι της χερσαίας ζώνης που άνηκε παλιότερα στον Ο.Λ.Κ. Υπήρξε μια σειρά παραχωρήσεων δεκαετίες πίσω για να αξιοποιηθεί, αλλά για πολλά χρόνια έμεινε έτσι, χωρίς αξιοποίηση», ανέφερε αρχικά ο κ. Βλάχος. 

«Είμαστε κοντά, ώστε να μπορέσει το ανοιχτό κολυμβητήριο να επανενσωματωθεί στη χερσαία ζώνη, η πρόθεση η δική μας είναι να το αναδείξουμε και να γίνει προσβάσιμο…»

«Στη φάση αυτή νομίζω ότι είμαστε κοντά, ώστε να μπορέσει αυτό το κομμάτι να επανενσωματωθεί στη χερσαία ζώνη, να γίνει κομμάτι, όπως είπε ο κ. Πολίτης στην επίσκεψή και του σχεδιασμού του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. για τη νέα μεγάλη μαρίνα μελλοντικά, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, έστω και τώρα, η πρόθεση η δική μας είναι και η δέσμευση του κ. Πολίτη, να το καθαρίσουμε, να το αναδείξουμε και να γίνει προσβάσιμο. Οτιδήποτε γίνει παραπέρα καλό είναι. Και τα παιδιά να παίζουν ένα beach volley και κάτι άλλο να γίνει είναι καλό. Υπάρχει η μακροπρόθεσμη προσπάθεια, αλλά ακόμη και βραχυπρόθεσμα πρέπει κάτι να κάνουμε και να μην μείνει ο χώρος έτσι όπως είναι σήμερα», επισήμανε στη συνέχεια ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Κ.

«Ήταν σαφής η πρόθεση του κ. Πολίτη, να δείξει ακριβώς ενεργά την εποπτεία, την οποία σταθερά έχει όλο αυτό το διάστημα στις ενέργειες του Οργανισμού…»

«Με την ευκαιρία να πω ότι δεν ήταν μόνο αυτός ο σκοπός της επίσκεψης του κ. Πολίτη στην Καβάλα. Ήταν σαφής η πρόθεση του διευθύνοντος συμβούλου του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ., να δείξει ακριβώς ενεργά την εποπτεία, την οποία σταθερά έχει όλο αυτό το διάστημα στις ενέργειες του Οργανισμού, στις πρωτοβουλίες που εμείς παίρνουμε υπό την σκέπη του, προκειμένου να αναβαθμίσουμε και τη λειτουργία του Ο.Λ.Κ. Αναφέρθηκε και στον εμπορικό λιμένα «Φίλιππος Β’ « που προχώρησε η υποπαραχώρηση και πέρασε από τις επιτροπές της Βουλής κι είμαστε ένα βήμα πριν το κλείσιμο τώρα. Επομένως είναι το ευρύτερο πλαίσιο που έθεσε ο κ. Πολίτης για την ανάδειξη και των υπόλοιπων λιμανιών και την αναβάθμισή τους, όπως και την αύξηση των εσόδων τους και την τυχόν αξιοποίησή τους, όπως μελλοντικά θα την κρίνει το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. Μέλημά μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην καθημερινότητα», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Βλάχος. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...