Καβάλα και Μπουργκάς ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κρουαζιέρα

Ημέρα:

Άγγελος Βλάχος: «Βγαίνουμε από τα εθνικά σύνορα και προσπαθούμε να έχουμε εταίρους όχι μόνο τα ελληνικά λιμάνια…»

Για τις σημαντικές προσπάθειες της περαιτέρω ενίσχυσης της κρουαζιέρας στην περιοχή μας, μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, Άγγελος Βλάχος.

Αρχικά αναφέρθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (28/9) με εκπροσώπους του λιμανιού, του Επιμελητηρίου και του Δήμου Μπουργκάς της Βουλγαρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενης επίσκεψης αντιπροσωπείας φορέων της Καβάλας τον περασμένο Ιούλιο στο Μπουργκάς.

«Η επίσημη συμφωνία θα υπογραφεί με πανηγυρικό τρόπο στις 10 ή 11 Οκτωβρίου στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, ενώπιον της Ένωσης Μεσογειακών Λιμανιών»

«Δεν υπογράψαμε στη συνάντηση της Πέμπτης (28/9) τη συμφωνία, καθώς η επίσημη συμφωνία θα υπογραφεί με πανηγυρικό τρόπο στις 10 ή 11 Οκτωβρίου στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, ενώπιον της Ένωσης Μεσογειακών Λιμανιών για την κρουαζιέρα, που είναι ο βασικός φορέας όλης της Μεσογείου για το προϊόν της κρουαζιέρας και αφορά τη συνεργασία τη δική μας με το Μπουργκάς από την πλευρά της Μαύρης Θάλασσας, προκειμένου να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια αυτή που έχει ξεκινήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. 

«Βγαίνουμε από τα εθνικά σύνορα και προσπαθούμε να έχουμε εταίρους, συμμάχους και συνεργάτες, όχι μόνο τα ελληνικά λιμάνια…»

«Είναι επί της ουσίας μια συνεργασία για την κρουαζιέρα στον άξονα αυτόν που λέμε εξωστρέφεια, δηλαδή βγαίνουμε από τα εθνικά σύνορα και προσπαθούμε να έχουμε εταίρους, συμμάχους και συνεργάτες, όχι μόνο τα ελληνικά λιμάνια που τα έχουμε στο πλαίσιο της ανάπτυξης της κρουαζιέρας που τη θέλει η πόλη και οι επιχειρηματίες, αλλά και να φτιάξουμε νέες συνεργασίες, εκμεταλλευόμενοι την εγγύτητα μας με τη γειτονική Βουλγαρία για να κάνουμε κάτι εντελώς πρωτότυπο που θα ανακοινωθεί επισήμως στις 10 ή 11 Οκτώβριου», τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεών του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Άγγελος Βλάχος. 

«Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην κρουαζιέρα και η προσπάθεια που θα κάνουμε στα επόμενα χρόνια είναι να ενισχύσουμε τόσο τις υποδομές, όσο και την προσέλκυση επιβατών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου…»

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα ήθελα να κρατήσουν οι συμπολίτες μας, είναι η μεγάλη έμφαση που δίνουμε στην κρουαζιέρα και η προσπάθεια που θα κάνουμε στα επόμενα χρόνια για να ενισχύσουμε τόσο τις υποδομές, όσο και την προσέλκυση επιβατών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου. Φέτος η κρουαζιέρα στην περιοχή μας πήγε εξαιρετικά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να την κρατήσουμε και τα επόμενα χρόνια στα ίδια επίπεδα», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...

Απόστολος Χρόνης: Προάγγελος ιδιωτικοποίησης οι συνενώσεις των ΔΕΥΑ;

Την έντονη ανησυχία του για την πιθανή ιδιωτικοποίηση του...

Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία...

«Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή

Την θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα», που ανεβαίνει...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Διαχρονικά ζητάμε επιπλέον προσωπικό στο ΕΚΑΒ

«Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά από ανακοπή που καταλήγουν» Το...

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ και βράβευση του μαθητή Χαράλαμπου Αγγή

Μία εξαιρετική εκδήλωση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων...