Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
spot_img

Ο Ντίνος Κλειτσιώτης ανακοινώνει το όνομα του συνδυασμού

Ημέρα:

Την επόμενη εβδομάδα η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση

«Συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε εδώ και έναν χρόνο περίπου, για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στον Δήμο Καβάλας. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε την πρώτη μας προεκλογική συγκέντρωση, όπου θα ανακοινώσουμε το όνομα του συνδυασμού μας, ώστε να ξεκινήσουμε δυναμικά».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο υποψήφιος δήμαρχος, Ντίνος Κλειτσιώτης, ο οποίος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «χάσαμε χρόνο, είναι γεγονός, με όσα προηγήθηκαν. Ήμουν πάντα υπέρ της ενότητας στον χώρο μας, όμως δυστυχώς δεν επετεύχθη. Όλα αυτά τα ξεπερνώ, είμαι άνθρωπος που βλέπει το μέλλον κι όχι το παρελθόν».

«Η Καβάλα χρειάζεται παρεμβάσεις, χρειάζεται όραμα για να πάει μπροστά – Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καβάλας δεν έχει βρει λύσεις…»

«Αυτό που ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας είναι να ακούσουν προτάσεις για το μέλλον αυτής της πόλης και του Δήμου γενικότερα. Η Καβάλα χρειάζεται παρεμβάσεις, χρειάζεται όραμα για να πάει μπροστά. Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας είναι τόπος προορισμού πλέον. Δυστυχώς όμως έχουμε προβλήματα που πρέπει να τα λύσουμε. Ένα από τα σημαντικότερα είναι το κυκλοφοριακό. Θα πρέπει να βρούμε λύσεις. Τις έχουμε στο πρόγραμμά μας και θα τις ανακοινώσουμε. Έχουμε επίσης πρόβλημα με την περιμετρική οδό που τόσα χρόνια λιμνάζει. Προβλήματα με την ανατολική πλευρά της πόλης, εκεί όπου θα αναπτυχθεί η Καβάλα. Το παλιό Νοσοκομείο, η πεσμένη γέφυρα που δεν μας τιμά να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση. Υπάρχουν γενικά πολλά προβλήματα, στα οποία πρέπει να δοθούν λύσεις. Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καβάλας δεν έχει βρει λύσεις», ανέφερε σχετικά ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

«Θα καταθέσουμε ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό για το πως θα βρούμε λύσεις, ώστε η πόλη μας να πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Η Καβάλα χρειάζεται να κάνει αυτό το βήμα, το βλέπω, το ακούω από τους συμπολίτες μας, γυρίζοντας καθημερινά…»

«Πιστεύω στον εαυτό μου και στα άτομα που με περιβάλλουν. Θα καταθέσουμε ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό για το πως θα βρούμε λύσεις, ώστε η πόλη μας να πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Η Καβάλα χρειάζεται να κάνει αυτό το βήμα, το βλέπω, το ακούω από τους συμπολίτες μας, γυρίζοντας καθημερινά. Τα προβλήματα είναι της καθημερινότητας. Το πιο απλό, είναι οι κάδοι απορριμμάτων που δεν ανοίγουν με το πόδι. Ο συμπολίτης μας θέλει λύσεις που αφορούν την καθημερινότητά του. Βλέπουμε όλοι το οδικό δίκτυο που είναι σε κακά χάλια. Ναι, έχουν γίνει έργα, όπως το φυσικό άεριο, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να προβλέψουμε στο να αντικατασταθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα όλα αυτά τα σημεία απ’ όπου περνάνε οι αγωγοί; Τα χωριά μας στην Δ.Ε. Φιλίππων, εδώ και χρόνια ταλανίζονται με το θέμα της ύδρευσης. Δεν πρέπει να δώσουμε λύσεις; Έχουμε σκέψεις, έχουμε πρόγραμμα που θα το επικοινωνήσουμε στους πολίτες, ώστε σιγά σιγά να δυναμώνουμε περισσότερο, ώστε όσο προχωράμε προς τις εκλογές ο συνδυασμός μας να μεγαλώνει», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Και όρεξη έχουμε και όντως τρέχουμε

«Το κυριότερο για μια διοίκηση είναι να στοχεύει ψηλά...

Αναγκαία η ενίσχυση της αστυνόμευσης στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών

Χρήστος Πριονίδης: Τουριστικό μέρος χωρίς αστυνόμευση δεν μπορεί να...

Ελπίζουν σε ένα καλό το τριήμερο στην εστίαση

«Περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος,...

Με αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Ντίνος Κλειτσιώτης: Συμβουλευτείτε φοροτεχνικό για τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις Με σχετικά...

Πώς να αποφύγεις την εφιαλτική γονική αποξένωση και να μην «χάσεις» το παιδί σου!

Η γονική αποξένωση είναι μια δύσκολη και επώδυνη κατάσταση,...

Μειώνεται συνεχώς ο αριθμός των μαθητών στα σχολεία της Καβάλας

Αθανασία Γαϊτανίδου: Έχουμε φτάσει στο σημείο και μέσα στην...

10.000 «έξυπνα» υδρόμετρα έχει παραλάβει μέχρι σήμερα η ΔΕΥΑΚ

Στις 10.000 ανέρχονται τα νέα «έξυπνα» υδρόμετρα που έχει...

81χρονος σκότωσε την σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, άνδρας 81 ετών τραυμάτισε...