Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Ο δήμος Θάσου καλεί τους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν σε τουριστικές εκθέσεις

Ημέρα:

Πάρης Παρασχούδης: Είναι υποχρέωση του νησιού μας να συμμετέχει σε αυτές τις εκθέσεις

Για την πρόσκληση του Δήμου Θάσου στους επιχειρηματίες του Τουρισμού να συμμετάσχουν σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, Πάρης Παρασχούδης.

«Η Θάσος το τελευταία χρόνια ανελλιπώς συμμετέχει στις βαλκανικές τουριστικές εκθέσεις, μιας και η πλειοψηφία των πελατών μας, προέρχονται από αυτές τις χώρες. Αρχής γενομένης την άλλη εβδομάδα με την έκθεση στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου η παρουσία της Θάσου θα είναι έντονη με περίπτερο αυτόνομο και παρουσίαση του νησιού μας στους δημοσιογράφους, όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Παρασχούδης. 

Βελιγράδι, Σόφια και Βερολίνο παίρνουν σειρά μετά την τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου

«Στη συνέχεια ακολουθεί η έκθεση του Βελιγραδίου στη Σερβία, όπου και εκεί συμμετέχουμε με αυτόνομο περίπτερο, ενώ επίσης είναι και η τουριστική έκθεση της Σόφιας στη Βουλγαρία όπου κι εκεί μετέχουμε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ακολουθεί η μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου στην Γερμανία και η παρουσία μας εκεί θα γίνει μέσω του περιπτέρου του Ε.Ο.Τ. Αυτό είναι το πλάνο των εκθέσεων γι’ αυτή την περίοδο που διανύουμε», υπογράμμισε σχετικά στις δηλώσεις του ο Πάρης Παρασχούδης. 

«Εκτιμώντας λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους, είναι υποχρέωση του νησιού μας να συμμετέχει σε αυτές τις εκθέσεις, απ’ όπου προέρχονται οι πελάτες μας…»

«Δεν ξεχνάμε ό,τι πρέπει να δίνουμε βαρύτητα και σε άλλες αγορές, εκτός Βαλκανίων, αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα εκτίμησης η συμμετοχή μας στις χώρες αυτές, τιμώντας ουσιαστικά τους πελάτες μας, που ήδη συμμετέχουν στις εκθέσεις και αναζητούν την παρουσία μας εκεί, γιατί αυτοί είναι και οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας στον τόπο τους. Εκτιμώντας λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους, είναι υποχρέωση του νησιού μας να συμμετέχει σε αυτές τις εκθέσεις, απ’ όπου προέρχονται οι πελάτες μας. Αυτό είναι το κυρίως και δευτερευόντως θα πρέπει να προσπαθούμε και να συμμετέχουμε, όχι μόνο σε εκθέσεις, αλλά και με άλλες εκδηλώσεις σε προορισμούς για τους οποίους θέλουμε να έχουμε επίσης επισκέψεις στο νησί μας», τόνισε καταληκτικά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οριστικά δημοτικός σύμβουλος ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου

Εκλέγεται οριστικά δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου, καθώς...

«Οι  Ληστές» του Φρήντριχ Σίλλερ στο «Βασιλικό Θέατρο» από το Κ.Θ.Β.Ε.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Ο Σίλλερ ολοκληρώνει τους «Ληστές»,...

Στασιμότητα στις προσλήψεις προσωπικού για το ΕΚΑΒ

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Δεν περιμένουμε κάποια ενίσχυση και για φέτος...

Έργα 23,5 εκ. ευρώ για τον πολιτισμό στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/02) στην έδρα της...

4 + 1 προτάσεις για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα

Του Μακάριου Β. Λαζαρίδη Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας Νέας Δημοκρατίας Ο πρωτογενής τομέας...

Καβάλα: Έκλεψε τρόφιμα και ρούχα από επιχειρήσεις

Συνελήφθη την 21-02-2024 το απόγευμα σε περιοχή της Καβάλας,...

Ένας νεκρός από εκτροπή αυτοκινήτου

Την 21-02-2024 και ώρα 22.55΄, στην Εγνατία οδό Ξάνθης...