Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ο δήμος Θάσου καλεί τους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν σε τουριστικές εκθέσεις

Ημέρα:

Πάρης Παρασχούδης: Είναι υποχρέωση του νησιού μας να συμμετέχει σε αυτές τις εκθέσεις

Για την πρόσκληση του Δήμου Θάσου στους επιχειρηματίες του Τουρισμού να συμμετάσχουν σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, Πάρης Παρασχούδης.

«Η Θάσος το τελευταία χρόνια ανελλιπώς συμμετέχει στις βαλκανικές τουριστικές εκθέσεις, μιας και η πλειοψηφία των πελατών μας, προέρχονται από αυτές τις χώρες. Αρχής γενομένης την άλλη εβδομάδα με την έκθεση στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου η παρουσία της Θάσου θα είναι έντονη με περίπτερο αυτόνομο και παρουσίαση του νησιού μας στους δημοσιογράφους, όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Παρασχούδης. 

Βελιγράδι, Σόφια και Βερολίνο παίρνουν σειρά μετά την τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου

«Στη συνέχεια ακολουθεί η έκθεση του Βελιγραδίου στη Σερβία, όπου και εκεί συμμετέχουμε με αυτόνομο περίπτερο, ενώ επίσης είναι και η τουριστική έκθεση της Σόφιας στη Βουλγαρία όπου κι εκεί μετέχουμε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ακολουθεί η μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου στην Γερμανία και η παρουσία μας εκεί θα γίνει μέσω του περιπτέρου του Ε.Ο.Τ. Αυτό είναι το πλάνο των εκθέσεων γι’ αυτή την περίοδο που διανύουμε», υπογράμμισε σχετικά στις δηλώσεις του ο Πάρης Παρασχούδης. 

«Εκτιμώντας λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους, είναι υποχρέωση του νησιού μας να συμμετέχει σε αυτές τις εκθέσεις, απ’ όπου προέρχονται οι πελάτες μας…»

«Δεν ξεχνάμε ό,τι πρέπει να δίνουμε βαρύτητα και σε άλλες αγορές, εκτός Βαλκανίων, αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα εκτίμησης η συμμετοχή μας στις χώρες αυτές, τιμώντας ουσιαστικά τους πελάτες μας, που ήδη συμμετέχουν στις εκθέσεις και αναζητούν την παρουσία μας εκεί, γιατί αυτοί είναι και οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας στον τόπο τους. Εκτιμώντας λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους, είναι υποχρέωση του νησιού μας να συμμετέχει σε αυτές τις εκθέσεις, απ’ όπου προέρχονται οι πελάτες μας. Αυτό είναι το κυρίως και δευτερευόντως θα πρέπει να προσπαθούμε και να συμμετέχουμε, όχι μόνο σε εκθέσεις, αλλά και με άλλες εκδηλώσεις σε προορισμούς για τους οποίους θέλουμε να έχουμε επίσης επισκέψεις στο νησί μας», τόνισε καταληκτικά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...