Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Μετά από δύο μήνες πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Ημέρα:

Μετά από δίμηνη ταλαιπωρία, οι δεκάδες εργαζόμενοι μέσω ΕΣΠΑ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας, επιτέλους πληρώθηκαν, ύστερα και από την ψήφιση του προϋπολογισμού, που ήταν προαπαιτούμενο για την καταβολή των μισθών τους.

Για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για τη γενικότερη κατάσταση των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας, μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδικών Σταθμών και Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Ανέστης Δημητριάδης.

«Ελπίζουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα να μην ξαναβρεθούμε με το ίδιο πρόβλημα μπροστά μας…»

«Πραγματικά ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για τους υπαλλήλους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας. Αυτή η ταλαιπωρία που υπέστησαν τέλειωσε ευτυχώς μετά από δύο μήνες, καθώς ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Καβάλας κάτι που σημαίνει ότι τα χρήματα απελευθερώθηκαν και όλοι υπάλληλοι μέσω ΕΣΠΑ, έχουνε πληρωθεί και τους δύο μήνες, οπότε πλέον έχουν αποπληρωθεί και ελπίζουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα να μην ξαναβρεθούμε με το ίδιο πρόβλημα μπροστά μας. Ήταν μία οδύσσεια, μία ταλαιπωρία θα έλεγα των υπαλλήλων. Ήταν σεβαστές οι αντιδράσεις και η αγανάκτησή τους, γιατί κάθε υπάλληλος πρέπει να πληρώνεται. Οι προσπάθειες μας όλες είναι να μην έχουμε επανάληψη του προβλήματος αυτού», ανέφερε σχετικά ο κ. Δημητριάδης. 

«Οι Παιδικοί Σταθμοί συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, χωρίς προβλήματα, χωρίς ιδιαίτερες ασθένειες ή ιώσεις για τα μικρά παιδιά…»

«Από εκεί και πέρα οι Παιδικοί Σταθμοί συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, χωρίς προβλήματα, χωρίς ιδιαίτερες ασθένειες ή ιώσεις για τα μικρά παιδιά.  Προχωράμε κανονικά και οργανώνουμε πλέον για την επόμενη χρονιά το τι μέλλει γενέσθαι, για να είμαστε έτοιμοι και οργανωμένοι για την επόμενη χρονιά για να υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους και ελπίζουμε να διατηρήσουμε την όποια καλή λειτουργία έχουμε και να δείξουμε ότι όντως οι Παιδικοί Σταθμοί είναι έτοιμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους», επισήμανε καταληκτικά ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδικών Σταθμών και Προγραμμάτων ΕΣΠΑ του Δήμου Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...