Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Ημέρα:

spot_img

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο αυτοκινητόδρομος της Εγνατίας

«Ακόμη δεν είδαμε τίποτα με το κυκλοφοριακό στην Καβάλα. Από το Πάσχα και μετά εκεί είναι το θέμα τι θα γίνει. Ήδη είναι αφόρητη η κατάσταση και τα σημάδια είναι ότι θα είναι χειρότερα τα πράγματα από αυτό που βιώσαμε πέρυσι το καλοκαίρι». 

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αντώνης Μαστοράκης, περιγράφοντας τη ζοφερή εικόνα που επικρατεί καθημερινά στους δρόμους της πόλης, αλλά και όσα θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της θερινής περιόδου.

«Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο αυτοκινητόδρομος της Εγνατίας και όλη η κυκλοφορία από Κωνσταντινούπολη μέχρι Ηγουμενίτσα περνούσε μέσα από την Καβάλα…»

«Ήδη ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο αυτοκινητόδρομος της Εγνατίας και όλη η κυκλοφορία από Κωνσταντινούπολη μέχρι Ηγουμενίτσα περνούσε μέσα από την Καβάλα. Νομίζω ότι ζούμε πλέον ξεκάθαρα τέτοιες εποχές. Είναι τόσο μεγάλη η  κίνηση μέσα στην πόλη. Όσον αφορά το κομμάτι της πρακτικής εκπαίδευσης και εξέτασης είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μας να δουλέψουμε και για τους μαθητές να κατανοήσουν, αλλά και γι’ αυτούς που κυκλοφορούν στην πόλη γενικά. Το καλό με τις εξετάσεις είναι ότι γίνονται μετά τις 3 το μεσημέρι, οπότε θεωρητικά υπάρχει μια πτώση της κυκλοφορίας, άρα οι εξετάσεις γίνονται με καλύτερες συνθήκες. Αλλά η εκπαίδευση όσο πάει δυσκολεύει πάρα πολύ», σημείωσε σχετικά ο κ. Μαστοράκης.

«Υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού στην υπηρεσία, αλλά το παλεύουν όσο μπορούν οι υπάλληλοι και είμαστε και εκεί γενικά σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.  Δεν είμαστε δηλαδή σε άλλες εποχές παλιότερες…»

«Η δραστηριότητά μας όσον αφορά το κομμάτι των εξετάσεων, είτε θεωρητικές, είτε πρακτικές, είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Λειτουργούμε κανονικά και υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων. Γενικά δεν έχουμε δυσλειτουργίες σε σχέση με τις πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών. Στο άλλο κομμάτι της δουλειάς μας που είναι οι διεκπεραιώσεις, η «χαρτούρα» που λέμε πιο λαϊκά, υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού στην υπηρεσία, αλλά το παλεύουν όσο μπορούν οι υπάλληλοι και είμαστε και εκεί γενικά σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.  Δεν είμαστε δηλαδή σε άλλες εποχές παλιότερες. Κατά περιόδους έρχονται εργαζόμενοι με διάφορα προγράμματα, είτε αυτά του Ο.Α.Ε.Δ., είτε κάποια οκτάμηνα, τα οποία με τη σωστή αξιοποίηση που κάνουν η διευθύντρια και η προϊσταμένη βοηθούν στην σωστή λειτουργία. Βέβαια αυτά είναι ενέσεις, δεν είναι η ίαση στο πρόβλημα που υπάρχει. Αυτή τη στιγμή είμαστε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς έχουν φύγει αρκετά τέτοια άτομα και περιμένουμε να έρθουν νέα, ώστε να μην υπάρξουν δυσλειτουργίες. Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, αλλά μόνιμο προσωπικό δεν έχει έρθει», ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις του ο κ. Μαστοράκης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκλογές ΤΕΕ: Ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή

Απόστολος Παυλίδης: Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις...

Μ. Λαζαρίδης: Ισχυρή Ελλάδα στις Βρυξέλες και πολιτική σταθερότητα

«Οι επικείμενες ευρωεκλογές έχουν δύο διαστάσεις, οι οποίες είναι...

Πόνος και Δικαίωση: Η ιστορία ενός πατέρα που κατηγορήθηκε ψευδώς

Σήμερα θα πούμε μια σύντομη ιστορία με ένα πατέρα...

Ίδια γεύση με πέρυσι αφήνει η σχολική χρονιά

Αργύρης Μυστακίδης: Στις πανελλαδικές εξετάσεις κανείς δεν προσέρχεται έχοντας...

Ενημέρωσαν τον Θ. Μαρκόπουλο για τα θέματα του Αμυγδαλεώνα

Τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα του Αμυγδαλεώνα και...

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν...

Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη η Θάσος

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Θάσος...