Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Food Truck Festival από 31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου στις Κρηνίδες

Ημέρα:

spot_img

Στην πλατεία Πελεκανίδη στις Κρηνίδες της Δ.Ε. Φιλίππων θα διεξαχθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου το εορταστικό τριήμερο εκδηλώσεων, με την ονομασία Food Truck Festival.

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, Ευγενία Φιλόσογλου, η οποία παράλληλα μίλησε και για την εμπορική κίνηση στην περιοχή στη διάρκεια του Πάσχα, αλλά και στις προσδοκίες για την τουριστική περίοδο.

«Το κάνουμε για πρώτη φορά στις Κρηνίδες και θεωρούμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Μακάρι να πάει πολύ καλά να το θεσμοθετήσουμε και να το διοργανώνουμε κάθε χρόνο…»

«Στο πλαίσιο του φεστιβάλ φιλοξενούμε καντίτες από όλη την Ελλάδα με διάφορα φαγητά και γλυκά. Θα είναι ένα τριήμερο με πάρα πολλή μουσική, με δράσεις για τα παιδιά αρκετές. Το κάνουμε για πρώτη φορά στις Κρηνίδες και θεωρούμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Μακάρι να πάει πολύ καλά να το θεσμοθετήσουμε και να το διοργανώνουμε κάθε χρόνο. Η έναρξη του FTF θα γίνει με τους Fasariozo, ενώ στις καντίνες θα δούμε πιάτα που που δεν τα βρίσκουμε πολύ εύκολα, είναι λίγο ιδιαίτερα και παράλληλα θα εκτυλίσσονται και διάφορες δράσεις, με μουσική και αρκετούς dj, ενώ κοιτάζουμε τώρα μήπως διοργανώσουμε και κάποιο live είτε στην έναρξη, είτε στο κλείσιμο της διοργάνωσης, θα το δούμε αυτό πώς θα πάει», ανέφερε σχετικά η κ. Φιλόσογλου. 

«Τη Μεγάλη Εβδομάδα, που είναι η εβδομάδα της αγοράς πήγαμε πάρα πολύ καλά. Και στην εστίαση και στο εμπορικό το κομμάτι πήγαμε παραπάνω καλά από το προσδοκώμενο…»

Όσον αφορά την εμπορική κίνηση στη διάρκεια του Πάσχα, αλλά και για τις προσδοκίες για την τουριστική περίοδο, η κ. Φιλόσογλου σημείωσε: «Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τα δείγματα στην αρχή του Απριλίου ήταν πολύ απογοητευτικά, ωστόσο η Μεγάλη Εβδομάδα, που είναι η εβδομάδα της αγοράς πήγαμε πάρα πολύ καλά. Και στην εστίαση και στο εμπορικό το κομμάτι πήγαμε παραπάνω καλά από το προσδοκώμενο. Ακολουθεί και το καλοκαίρι και σαφώς τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για την αγορά. Θα το δούμε αυτό. Ξέρουμε όμως ότι είναι αυτή η ακρίβεια, η οποία μας μαστίζει όλους, πάρα πολύ τον κόσμο. Όταν πληρώνει ο κόσμος το πρώτο δεκαήμερο υπάρχει μία σχετική κίνηση, μετά όμως δυστυχώς τελειώνουν πάρα πολύ γρήγορα τα χρήματα, επομένως υπάρχει κάμψη, ωστόσο θα δούμε, το καλοκαίρι ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα».

Ιούλιο και Αύγουστο θα λειτουργήσουν τα Λασπόλουτρα

Τέλος, σχετικά με τα Λασπόλουτρα η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων δήλωσε: «Στην τελευταία συνάντηση που κάναμε με τον δήμαρχο και με τους ξενοδόχους της περιοχής, τελικά πάρθηκε η απόφαση τα Λασπόλουτρα να  λειτουργήσουν Ιούλιο και Αύγουστο, βέβαια θα λειτουργήσει μόνο η πισίνα και τα αποδυτήρια, όχι τα σπιτάκια και το εστιατόριο. Είναι κάτι όμως το οποίο ήταν αναγκαίο να γίνει και νομίζω ότι έτσι αυτή η μέση λύση θα βοηθήσει πάρα πολύ και την αγορά και ιδιαίτερα τους ξενοδόχους που η κύρια πηγή εισόδων τους είναι τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τα Λασπόλουτρα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δημήτρης Πιπεργιάς: Κινούμαστε με σοβαρότητα, συνέπεια και εργατικότητα

«Η «Ελληνική Λύση» παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό ευρωψηφοδέλτιο /...

Κουτοπονηριές με τις κάρτες στάθμευσης στην Παναγία

Οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων σπιτιών τις δίνουν στους πελάτες...

Πολιτισμένος πολιτικός διάλογος για κρίσιμα θέματα της ελληνικής κοινωνίας

Ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας Τα μείζονα θέματα...

9η Λευκή Νύχτα: Η βροχή δεν πτόησε τους Καβαλιώτες

Μέχρι αργά τα μεσάνυχτα κράτησαν οι εκδηλώσεις της Λευκής...

15 Γαλάζιες Σημαίες στις παραλίες του νομού Καβάλας

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή...

Τάκης Αγγελίδης: Μην μηδενίζουμε τα οφέλη από τα κρουαζιερόπλοια

«Την περασμένη Τρίτη (21/5) εγκαινιάστηκε η τουριστική περίοδος της...

Η αποχή από τις κάλπες δεν στέλνει κανένα μήνυμα

Κώστας Μορφίδης: Ακόμη και στις δημοσκοπήσεις έχει παγιωθεί μία...

Δωρεά τεσσάρων φορητών φαρμακείων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας

Στο πλαίσιο υποστήριξης και υποβοήθησης του αστυνομικού έργου, η...