Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Εντός των ημερών θα πληρωθούν οι υπάλληλοι των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας

Ημέρα:

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τη μισθοδοσία τους 90 υπάλληλοι (μέσω ΕΣΠΑ) των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδικών Σταθμών και Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Ανέστης Δημητριάδης.

«Ένα από τα προβλήματα που κυριαρχεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει να κάνει με τους υπαλλήλους των βρεφονηπιακών σταθμών, περίπου 90 άτομα που είναι απλήρωτοι, λόγω του δεν έχει ψηφιστεί ακόμη ο προϋπολογισμός του Δήμου Καβάλας», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Δημητριάδης.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, ενώ είναι απλήρωτοι τόσο καιρό…»

«Βέβαια έχει ψηφιστεί στη Δημοτική Επιτροπή ο προϋπολογισμός για τον επόμενο χρόνο. Οι πληροφορίες που έχουμε από το τμήμα οικονομικών του Δήμου είναι ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα λυθεί το πρόβλημα, έτσι ώστε να πληρωθούν και αυτοί οι άνθρωποι, διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, ενώ είναι απλήρωτοι τόσο καιρό», επισήμανε σχετικά ο κ. Δημητριάδης.

«Θέλω να πιστεύω ότι άμεσα θα λυθεί το πρόβλημα, θα πληρωθούν και θα είναι ίσως η τελευταία φορά που ταλαιπωρούνται αυτοί οι άνθρωποι…»

«Μέχρι που υπήρχε η λειτουργία του Νομικού Προσώπου περιμέναμε να έρθουν τα χρήματα μέσω του ΕΣΠΑ. Υπήρχαν κάποιες καθυστερήσεις και τα προηγούμενα 2.5 χρόνια μόνο μία φορά είχε καθυστερήσει έναν μήνα η καταβολή των μισθών. Οι προσπάθειες όμως ήταν πολύ πιο εύκολες. Τέλος του χρόνου όμως καταργήθηκαν τα Νομικά Πρόσωπα κι έχουν μεταφερθεί όλοι υπάλληλοι στις νέες δομές του Δήμου και από τη στιγμή που δεν ήταν ψηφισμένος ο προϋπολογισμός, δεν μπορούσαν να κινηθούν από το συγκεκριμένο κονδύλι χρήματα για να πληρωθούν αυτοί υπάλληλοι. Είχαν μία ταλαιπωρία που δυστυχώς έπεσε πάνω σε αυτούς τους εργαζόμενους για ακόμη μία φορά, για αυτό και πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Θέλω να πιστεύω ότι άμεσα θα λυθεί το πρόβλημα, θα πληρωθούν και θα είναι ίσως η τελευταία φορά που ταλαιπωρούνται αυτοί οι άνθρωποι», σημείωσε καταληκτικά ο κ. Δημητριάδης.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...