Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γιάννης Κελγιώργης: Κάνουμε το παν να ταράξουμε τα νερά στην πόλη μας

Ημέρα:

spot_img

Στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας για να τονώσει την τοπική αγορά με διάφορα event που κατεβάζουν κόσμο στο κέντρο της πόλης, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ., Γιάννης Κελγιώργης.

Μιλώντας αρχικά για την πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στη διάρκεια του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στην κεντρική πλατεία, ο κ. Κελγιώργης σημείωσε: «Είχαμε την πληροφόρηση ότι τα ξενοδοχεία μας θα είχαν μία ικανοποιητική πληρότητα σε διανυκτερεύσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, οπότε απευθυνθήκαμε στους συνδιοργανωτές, το Επιμελητήριο και τον Δήμο Καβάλας, προκειμένου να κάνουμε στο κενό που υπήρχε το Σάββατο το μεσημέρι κάποιο event στην κεντρική πλατεία, με μουσικό σχήμα και προωθητικές ενέργειες από τα καταστήματα της πόλης».

«Ευελπιστούμε απ’ ό,τι μας είπαν οι συνδιοργανωτές μας να συνεχιστεί και να καθιερωθεί, ώστε κάθε χρόνο τέτοια μέρα να γίνεται ένα αντίστοιχο γεγονός…»

«Στοχεύοντας φυσικά και στους Καβαλιώτες καταναλωτές και στους επισκέπτες που θα έρχονταν στην περιοχή μας, λόγω του καρναβαλιού της Ξάνθης ή λόγω της επίσκεψης τους στην ευρύτερη περιοχή, καθώς παραδοσιακά εκδράμουν και οι Βαλκάνιοι, οι συμπατριώτες μας, αλλά και οι Τούρκοι. Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας, ο κόσμος κατέβηκε στην αγορά, αλλά δεν υπήρχε φυσικά η αναμενόμενη κίνηση που θα προσδοκούσαμε στα καταστήματα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε σε τι συνθήκες βρισκόμαστε αυτό το διάστημα λόγω της ακρίβειας. Την πρωτοβουλία μας την αγκάλιασαν οι φορείς, πέρασε αρκετός κόσμος από την πλατεία. Έχουμε κάποια στοιχεία που μας κάνουν να αισιοδοξούμε. Ο Νώντας Δωρής είναι ένας καλλιτέχνης που με το κέφι του είναι αγαπητός σε όλους στην Καβάλα και ευελπιστούμε απ’ ό,τι μας είπαν οι συνδιοργανωτές μας να συνεχιστεί και να καθιερωθεί, ώστε κάθε χρόνο τέτοια μέρα να γίνεται ένα αντίστοιχο γεγονός και γιατί όχι να μεγαλώνει», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ.

«Στις 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η φετινή «Λευκή Νύχτα»

Αναφορικά με τη διεξαγωγή της «Λευκής Νύχτας», ο Γιάννης Κελγιώργης δήλωσε: «Στις 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η φετινή «Λευκή Νύχτα». Το Πάσχα την μεταφέρει λίγο αργότερα. Ο προγραμματισμός μας ήταν για τις 17 Μαϊου, αλλά λόγω του ότι εκείνες τις ημέρες είναι η κοντά η Γενοκτονία των Ποντίων και θα υπάρχει την Παρασκευή (17/5) μία λαμπαδηφορία στους δρόμους της πόλης, κρίναμε σκόπιμο ότι έπρεπε να τη μεταφέρουμε μία εβδομάδα μετά. οπότε η «Λευκή Νύχτα» θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος».

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε το παν, προκειμένου να ταράξουμε λίγο τα νερά στην πόλη μας…»

«Στον ένα χρόνο που είμαι πρόεδρος εγώ με το συνεργάτες μου, τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, εκτός από την «Λευκή Νύχτα» που βρήκαμε, διοργανώσαμε το καλοκαίρι το summer shopping night, που ήταν την τελευταία εβδομάδα τον εκπτώσεων. Στη συνέχεια είχαμε την ημέρα που άναψε το δέντρο ο δήμαρχος στην πλατεία της πόλης, πάλι μία συναυλία κατόπιν προτροπής και του Εμπορικού Συλλόγου, διοργανώνοντας ένα pre Christmas party τιμών και προσφορών. Ακολούθως με το Επιμελητήριο συνδιοργανώσαμε πάλι δύο συναυλίες στην κεντρική πλατεία της πόλης για τους Καβαλιώτες, ήρθε τώρα και αυτό το συγκεκριμένο γεγονός που πιστεύουμε θα καθιερωθεί και από εκεί και πέρα έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το παν, προκειμένου να ταράξουμε λίγο τα νερά στην πόλη μας, να κάνουμε πράγματα και γιατί όχι όλα αυτά τα πράγματα να φέρνουν κόσμο από την ευρύτερη περιοχή άσχετα αν κάποιοι τα χλευάζουν. Νομίζουμε ότι όλα αυτά προσδίδουν τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία και δεν μιλάμε μόνο για τα εμπορικά καταστήματα, αλλά μιλάμε και για τα καταστήματα εστίασης καθώς είμαστε όλοι κρίκοι μιας οικονομικής αλυσίδας που ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκλογές ΤΕΕ: Ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή

Απόστολος Παυλίδης: Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις...

Μ. Λαζαρίδης: Ισχυρή Ελλάδα στις Βρυξέλες και πολιτική σταθερότητα

«Οι επικείμενες ευρωεκλογές έχουν δύο διαστάσεις, οι οποίες είναι...

Πόνος και Δικαίωση: Η ιστορία ενός πατέρα που κατηγορήθηκε ψευδώς

Σήμερα θα πούμε μια σύντομη ιστορία με ένα πατέρα...

Ίδια γεύση με πέρυσι αφήνει η σχολική χρονιά

Αργύρης Μυστακίδης: Στις πανελλαδικές εξετάσεις κανείς δεν προσέρχεται έχοντας...

Ενημέρωσαν τον Θ. Μαρκόπουλο για τα θέματα του Αμυγδαλεώνα

Τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα του Αμυγδαλεώνα και...

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν...

Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη η Θάσος

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Θάσος...