Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Σύλληψη παράνομων μεταναστών σε Ζαρκαδιά και Ίασμο

Συνελήφθησαν χθες (28-11-2022), σε περιοχές της Ροδόπης...

Άνοιξαν αυτοκίνητο και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 12.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή κοσμημάτων που διέπραξαν δύο...

Καβάλα: Μαθητής δημιούργησε ψεύτικο προφίλ του καθηγητή του στο FB

Η παράνομη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,...

Δημωφέλεια: Συνάντηση εργασίας για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της πόλης της Καβάλας

Ακολούθησε μας

Η ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στον δήμο Καβάλας, καθώς και η διεύρυνση των υφιστάμενων δράσεων τουριστικής προβολής, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας της διευθύντριας Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Κυριακής Γανίτου, με την ιδρύτρια της Travel Media Applications και γενική διευθύντρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας Τravel Daily News, Βίκυ Καραντζαβέλου.

Η κ. Καραντζαβέλου στο πλαίσιο της επίσκεψής της, το τρέχον διάστημα, στην Περιφερειακή Ενότητα  Θάσου, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πόλη της Καβάλας και τις ποικίλες δράσεις της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» σε ό,τι αφορά στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή, ενώ ακολούθησε μια διεξοδική και ουσιαστική ανάλυση από την κ. Γανίτου, αναφορικά με την επέκταση των δυνατοτήτων προβολής, κυρίως με γνώμονα την ανάδειξη των εναλλακτικών διαδρομών, του πολιτιστικού τουρισμού και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης, έχοντας ως στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στο ίδιο πλαίσιο αναλύθηκαν και οι προοπτικές ανάπτυξης μορφών τουρισμού που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον, καθώς το ενδιαφέρον των δυνητικών επισκεπτών επικεντρώνεται, τα τελευταία χρόνια, κυρίως σε ελκυστικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον προορισμούς.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα