Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Δηλώσεις Θ. Μουριάδη για Καλαμίτσα, πιάτσα ταξί και πλατεία Καπνεργάτη

Ημέρα:

Για τις εξελίξεις σχετικά με την ακτή της Καλαμίτσας, τη μεταφορά της πιάτσας των ταξί της οδού Αβέρωφ, αλλά και την πορεία των εργασιών στην πλατεία του Καπνεργάτη, μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

«Έχουμε μία συνάντηση με τον κ. Δημητριάδη και με τη διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΤ.Α.Δ., για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις, για να τελειώνει το θέμα της Καλαμίτσας, διότι ασχολούμαστε μ’ αυτό τέσσερα χρόνια», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Καβάλας για την ακτή της Καλαμίτσας. 

«Αυτή τη φορά θα είναι η τελική συζήτηση για την ακτή της Καλαμίτσας – Θα συζητηθεί νέα εναλλακτική πρόταση για την πιάτσα των ταξί της οδού Αβέρωφ…»

«Έχουν αλλάξει τρεις – τέσσερις διοικήσεις και όλο ξαναρχίζουμε από την αρχή. Αυτή τη φορά θα είναι η τελική συζήτηση. Εάν επιμένουν από την ΕΤ.Α.Δ., ας μισθώσουν τα καταστήματα οι ίδιοι για να δουν πόσα χρήματα μπορούν να βγάλουν στην πραγματικότητα», συμπλήρωσε σχετικά με το θέμα ο Θόδωρος Μουριάδης. Όσον αφορά το θέμα της πιάτσας των ταξί της οδού Αβέρωφ, ο δήμαρχος Καβάλας σημείωσε: «Υπήρξε επαφή με την Αλεξάνδρα Τσανάκα, θα συζητήσουμε και με τους ιδιοκτήτες των ταξί και το προεδρείο τους ξανά, για την εναλλακτική λύση. Όχι αυτή που είναι μέσα από το πάρκο, αλλά μία εναλλακτική λύση μπροστά στην οδό Βενιζέλου που νομίζω ότι λύνει όλα τους τα προβλήματα και τις αγωνίες για την ασφάλεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μουριάδης.

Προχωρά το έργο της πλατείας Καπνεργάτη, όχι όμως με τους ρυθμούς που θα έπρεπε – Θα έχει ολοκληρωθεί συνολικά μέχρι τα Χριστούγεννα!

«Οπότε θα συζητήσουμε και θα ξαναμιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα. Η εναλλακτική λύση προτείνει να ξεκινάει η πιάτσα πιο μπροστά προς τον δημοτικό κήπο και όπως κατεβαίνει η Αβέρωφ στην Βενιζέλου δημιουργείται εκεί μια εσοχή, θα είναι και μέσα στην εσοχή, ώστε ο πελάτης ο οποίος θα παίρνει το ταξί να μην έχουμε τον φόβο ότι μπορεί να σημειωθεί κάποιο ατύχημα όταν ανοίγουν οι πόρτες από τους επιβάτες», συμπλήρωσε σχετικά ο δήμαρχος Καβάλας.

Τέλος, όσον αφορά το έργο της πλατείας Καπνεργάτη, ο Θόδωρος Μουριάδης επισήμανε: «Περνάνε τα μάρμαρα αυτή τη στιγμή, αλλά δεν πάει όπως το θέλαμε να πηγαίνει το έργο, με τους ρυθμούς που θα έπρεπε. Αλλά τέλος πάντων αυτή τη στιγμή προχωράει και νομίζω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα συνολικά το έργο θα έχει ολοκληρωθεί».  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...