Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Απόστολος Μουμτσάκης: Η πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση είναι η κάλπη

Ημέρα:

«Καλώ τους συνδημότες μας, αυτήν την πράξη αγάπης που μας δείχνουν καθημερινά στους δρόμους, να την κάνουν πράξη και στην κάλπη. Να ενισχύσουν τον συνδυασμό μας, τον «Σύγχρονο Δήμο» και τον Θόδωρο Μουριάδη, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και την επόμενη πενταετία το έργο που ήδη έχουμε ξεκινήσει».

Τα παραπάνω υπογράμμισε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, με τον συνδυασμό του Θόδωρου Μουριάδη «Σύγχρονος Δήμος»,  Απόστολος Μουμτσάκης.

«Πιστεύω ότι τελικά θα αναλάβουμε και πάλι τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας…»

Ο κ. Μουμτσάκης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι και σε αυτές τις εκλογές ο «Σύγχρονος Δήμος» θα καταγράψει μια εξαιρετική πορεία, κάτι που όπως είπε το δείχνουν οι πολίτες καθημερινά αγκαλιάζοντας τον συνδυασμό του Θόδωρου Μουριάδη.

Όπως σημείωσε στη συνέχεια «όλες οι δημοσκοπήσεις που έγιναν έδειξαν ότι, ναι, θα είμαστε στη δεύτερη Κυριακή. Δεν γνωρίζω ποια παράταξη θα είναι ο αντίπαλός μας, αλλά πιστεύω ότι τελικά θα αναλάβουμε και πάλι τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Βέβαια οι δημοσκοπήσεις είναι κάτι που δεν μπορείς να βασίζεσαι. Έχουμε λοιπόν ένα σαφέστατο προβάδισμα, αλλά η μεγαλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή η κάλπη, αλλά και η αγάπη που εισπράττουμε καθημερινά κυκλοφορώντας μέσα στην πόλη και στον Δήμο Καβάλας γενικότερα».

Παιδεία, στήριξη λαϊκών αγορών και διαχείριση ζώων συντροφιάς κυριάρχησαν στις αντιδημαρχίες του Απόστολου Μουμτσάκη

Ακολούθως αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν μέσα από τις αντιδημαρχίες του. Σχετικά τόνισε: «Αγκαλιάσαμε τα ζώα συντροφιάς και ξεκινήσαμε την κατασκευή νέου σύγχρονου καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς και δημιουργήσαμε το δίκτυο εθελοντών διαχείρισης αδέσποτων ζώων. Στηρίξαμε τις λαϊκές αγορές, θεσπίζοντας τον κανονισμό λειτουργίας κεντρικής λαϊκής αγοράς, δημιουργώντας την πρότυπη λαϊκή αγορά στην Καλαμίτσα. Δημιουργησαμε τις κατάλληλες υποδομές για την Παιδεία. Κατασκευάσαμε νέα σύγχρονα νηπιαγωγεία σε Κρυονέρι, Πολύστυλο, Λυδία. Ολοκληρώσαμε την ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών σχολείων 12ου, 21ου, του Παληού, καθώς και του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καβάλας».

Πολιτισμός, παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό και «φωνή» στη νεολαία

«Κάναμε βήματα για την πολιτιστική ανάδειξη της πόλης μας, όπως η ολοκλήρωση του πολιτιστικού κέντρου Καβάλας στη Δημοτική Καπναποθήκη, εκσυγχρονίσαμε και θέσαμε σε λειτουργία τη Μεγάλη Λέσχη, καθιερώσαμε τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας χορού στον Δήμο μας. Ελευθερώσαμε θέσεις στάθμευσης μέσω της Δημοτικής Αστυνομίας. Θεσπίσαμε τον κανονισμό στάθμευσης στη Χερσόνησο της Παναγίας, διαχειριστήκαμε περισσότερες από 1.000 περιπτώσεις εγκαταλελειμμένων οχημάτων και δικύκλων. Δώσαμε «φωνή» στη νεολαία και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Νεολαίας, προχωρήσαμε στη θέσπιση του δημοτικού συμβουλίου των νέων», συμπλήρωσε σχετικά ο κ. Μουμτσάκης. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προσωπικό και νέο Αστυνομικό Μέγαρο

Νίκος Ίμβρος: Η Τροχαία πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό...

Χριστόδουλος Τοψίδης: Θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα

Στην μεγάλη βαρύτητα που θα δώσει η νέα διοίκηση...

Στις κρατικές ενισχύσεις εντάσσονται οι πυρόπληκτοι αγρότες Διαλεκτού, Αβραμυλιάς, Ν. Ξεριά και Μυρτόφυτου

Μ. Λαζαρίδης: «Η Καβάλα δικαίως αναβαθμίζεται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό...

H Energean στηρίζει τους συνανθρώπους μας με αναπηρίες στην Καβάλα και στην Ζίτσα Ιωαννίνων

Σταθερά κοντά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν αναπηρίες είναι...

ΔΕΥΑΑΠ: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τις μονάδες επεξεργασίας λυμάτων σε Μουσθένη και Μεσορόπη

Την Παρασκευή 08/12/2023 στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου υπογράφηκαν...

Εντυπωσιακή η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η αυλαία των...

«Φως στο τούνελ» για την ύδρευση του Ζυγού από τις πηγές Βοϊράνης

Για την ύδρευση του Δημοτικού Διαμερίσματος του Ζυγού από...

Ναι στα POS στις λαϊκές αγορές, αλλά χωρίς τραπεζική προμήθεια

Υπέρ της τοποθέτησης POS στις λαϊκές αγορές, με την...