Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Από σαράντα κύματα το δίκτυο ύδρευσης του Αμυγδαλεώνα

Ημέρα:

Στο πολύπαθο έργο του δικτύου ύδρευσης του Αμυγδαλεώνα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, του εν λόγω Δημοτικού Διαμερίσματος, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.

Μάλιστα, εξέφρασε τον φόβο του για τον κίνδυνο να χαθεί η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου, στην περίπτωση που υπάρξουν και νέες καθυστερήσεις.

«Περιμένουμε το περιφερειακό συμβούλιο να κηρύξει έκπτωτο τον ανάδοχο, ώστε η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να προκηρύξει νέο διαγωνισμό για να προκύψει ο νέος ανάδοχος…»

«Είναι ένα έργο έχει ξεκινήσει περίπου πριν από τρία χρόνια και σήμερα θα έπρεπε να είναι ήδη σε λειτουργία. Όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές όμως, δυστυχώς, το έργο έτσι όπως ξεκίνησε έτσι και σταμάτησε. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα είναι ότι ναι μεν έχει κηρυχθεί έκπτωτος ο ανάδοχος από την Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, αλλά κάτι αντίστοιχο δεν έχει κάνει το περιφερειακό συμβούλιο. Περιμένουμε λοιπόν το περιφερειακό συμβούλιο να κηρύξει έκπτωτο τον ανάδοχο, ώστε η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να προκηρύξει νέο διαγωνισμό για να προκύψει ο νέος ανάδοχος», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Αμυγδαλεώνα. 

«Ο Αμυγδαλεώνας αναπτύσσεται, είναι ένα έργο πολύ σημαντικό που το θέλει και πρέπει κάποιες διαδικασίες να γίνουν πιο γρήγορα…» «Το έργο ξεκίνησε και σταμάτησε, στην ουσία έχει μείνει στην αρχή, δεν έχει προχωρήσει καθόλου. Ούτε ένα χιλιόμετρο για να το πούμε έτσι χαρακτηριστικά. Είναι σταματημένο. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι όσον αφορά τον ανάδοχο. Από εκεί και πέρα όμως, όπως έχουμε ήδη πει και άλλες φορές, ο Αμυγδαλεώνας αναπτύσσεται, είναι ένα έργο πολύ σημαντικό που το θέλει και πρέπει κάποιες διαδικασίες να γίνουν πιο γρήγορα, ώστε να προκύψει νέος ανάδοχος για να ξεκινήσει το έργο και να τελειώσει. Υπάρχει ο φόβος και ο κίνδυνος αν καθυστερήσουν πολύ οι διαδικασίες να χαθεί η χρηματοδότηση», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Πουρσαϊτίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...