Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θ. Μαρκόπουλος: «Οφείλουμε να κάνουμε την ρήξη μας με τη μετριότητα»

Ημέρα:

spot_img

Σε αναλυτικό απολογισμό της προσπάθειας που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, θα προβεί εντός των επόμενων ημερών, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Αυτό ανακοίνωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Π.Ε. Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο γραφείο του, παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στεφάνου, καθώς και των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου μας.

Όσοι παρέστησαν στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Π.Ε.Κ. 

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής, ο διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας Σ. Ρώσσης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Α.Μ.Θ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο πρύτανης του Τ.Ε.Ι. – Α.Μ.Θ. Δημήτρης Μπαντέκας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος, ο περιφερειακός σύμβουλος Α.Μ.Θ. Χρήστος Γάκης, δημοτικοί σύμβουλοι και ο πρόεδρος του νομαρχιακού συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Καβάλας Μάκης Κρεμύδας.

«Οφείλουμε να κάνουμε την ρήξη μας με τη μετριότητα, με τη μιζέρια, με τα προβλήματα και να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, προκειμένου να πετύχουμε ακόμη περισσότερα…»

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, αφού ευχήθηκε σε όλους τους συμπολίτες μας καλή χρονιά, υπογράμμισε σχετικά: «Κάθε καλό να ευοδωθεί μέσα στην νέα χρονιά. Όλοι εμείς, οι οποίοι ασχολούμαστε με την εκπροσώπηση της περιφερειακής ενότητας Καβάλας – Θάσου, οφείλουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα. Οφείλουμε να κάνουμε την ρήξη μας με τη μετριότητα, με τη μιζέρια, με τα προβλήματα και να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, προκειμένου να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Σημαντικό στοιχείο για τον καθένα μας είναι ο απολογισμός της θητείας μας. Είμαι από τους ανθρώπους που νιώθω πως προσπάθησα και έκανα το καθήκον μου και μάλιστα αυτή την διάθεση για να την εξειδικεύσω θα την παρουσιάσω αναλυτικά μια από τις επόμενες ημέρες».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...