Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δ. Τουλκίδης: Τέλος του μήνα θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος του Παληού

Ημέρα:

spot_img

Ο αντιδήμαρχος  Ανάπτυξης και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Καβάλας Δημοσθένης Τουλκίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημερώνει σχετικά με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου του Παληού, στο που πρόκειται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 19 Ιουνίου. Αναλυτικά αναφέρει:

Καλημέρα σε όλους.

Επειδή οι δηλώσεις μου για τα κυκλοφοριακά μέτρα για το Παληό περνούν στο χαρτί με μικρές αποκλείσεις από ΜΜΕ σε ΜΜΕ, άλλα και -αναπόφευκτα- πράγματι διαφοροποιούνται από εμένα από εβδομάδα σε εβδομάδα λόγω της δυναμικότητας του όλου εγχειρήματος, θα ήθελα με την άνεση του κυριακάτικου πρωινού και του άπλετου χώρου του Facebook να ενημερώσω αναλυτικά:

Την Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος. Όπως κι εξ αρχής είχα δηλώσει, τα σημαντικότερα ζητήματα είναι η ασφάλεια των εργατών, η αρτιότητα του έργου για να αντέξει στα χρόνια και το να μην διακοπεί η κυκλοφορία εντελώς. Για τον λόγο αυτό έχουμε 2 εναλλακτικές οδεύσεις των οχημάτων, με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα η κάθε μια.

Σε πρώτο στάδιο η κυκλοφορία θα παραμείνει ως έχει. Το ένα διάζωμα στις γλάστρες παραμένει ανοιχτό, και η παράκαμψή θα γίνεται από την διαδρομή που μέχρι τώρα ίσχυε στον δρόμο απέναντι από την είσοδο των «Γλαστρών». Οι διαδρομές του ΚΤΕΛ παραμένουν ίδιες.

Το πρώτο στάδιο των εργασιών θα ολοκληρωθεί αυτή την Τετάρτη ή Πέμπτη. Μετά μία εβδομάδα (πρέπει να εξασφαλιστεί πως τα υλικά συμπυκνώθηκαν επαρκώς ώστε να μη μας βουλιάξει η άσφαλτος σε 6 μήνες…) επιστρέφουμε για ασφαλτόστρωση και στις 30/6 – 1/7 ο δρόμος δίνεται στη κυκλοφορία.

Επειδή σε ένα τεχνικό έργο -ΠΑΝΤΑ- υπάρχει πιθανότητα για προβλήματα, αστοχίες, ατυχίες, ο δήμος έχει προετοιμαστεί καταλλήλως. Σε οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστεί ή αποφασιστεί πως πρέπει να απαγορευτεί η κυκλοφορία στον «κάτω δρόμο», θα γίνει η κατάλληλη σήμανση και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας από τον «επάνω» δρόμο, όπως αυτός ανακοινώθηκε προ ημερών. Σε αυτή τη περίπτωση θα γίνει έγκαιρη ενημέρωση των δημοτών για όλες τις αλλαγές σε όδευση και δρομολόγια ΚΤΕΛ.

Είμαστε σε συνεννόηση με την ΔΕΥΑΚ, την αστυνομία και το υπεραστικό ΚΤΕΛ –και τους ευχαριστώ δημοσίως- για την ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων και της ταλαιπωρίας, οι οποίες βέβαια δεν μπορούν να εξαλειφθούν εντελώς.

Ευχαριστώ για τον χρόνο, και την υπομονή όλων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...