Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δώρα στους επαγγελματίες και έργα αναβάθμισης της Δημοτικής Αγοράς

Ημέρα:

spot_img

Δώρα στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Δημοτική Αγορά Καβάλας, μοίρασε το πρωί της Τετάρτης (28/12) η διοίκηση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Η πρόεδρος της, Αναστασία Ιωσηφίδου, μοίρασε στους επαγγελματίες της Δ.Α.Κ. από ένα λουλούδι, ένα μπουκάλι κρασί και γλυκίσματα, δίνοντας ταυτόχρονα τις ευχές της για μια καλή χρονιά.

Αναβαθμίζεται η εικόνα της Δημοτικής Αγοράς…

«Τέτοιες μέρες ερχόμαστε και δίνουμε συμβολικά δώρα στους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς, δείχνοντας τους την αγάπη, αλλά και το ενδιαφέρον μας. Πάνω απ’ όλα προσβλέπουμε στα έργα, που ήδη έχουν ξεκινήσει στη Δημοτική Αγορά και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε μέσα στο 2017. Εταιρεία security βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες για τη φύλαξη του χώρου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τρίτοι κι επαίτες στα σκαλοπάτια, γεγονός που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της εικόνας της», ανέφερε σχετικά σε δηλώσεις της η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Τον Ιανουάριο αναμένεται η έκδοση της δικαστικής απόφασης για τον ”Μαρινόπουλο” και την έγκριση της συμφωνίας με τον ”Σκλαβενίτη”

Η κ. Ιωσηφίδου αναφέρθηκε και στα έργα που θα συνεχιστούν στη Δημοτική Αγορά, όπως ο εκσυγχρονισμός του πάρκινγκ, με την αγορά ειδικού μηχανήματος αξίας 60.000 ευρώ, για την προμήθεια του οποίου θα προκηρυχθεί άμεσα ο διαγωνισμός, ενώ θα ακολουθήσει και μια σειρά άλλων έργων υποδομής.

«Ευελπιστούμε με όλες αυτές τις κινήσεις να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας και φυσικά μέσα στον Ιανουάριο να έχουμε την έκδοση της δικαστικής απόφασης για τον “Μαρινόπουλο” και την έγκριση της συμφωνίας με τον “Σκλαβενίτη”, που θα προσδώσει μια μεγαλύτερη δυναμική στη Δημοτική Αγορά», σημείωσε σχετικά.

Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το 2017

Επίσης μίλησε και για τις δράσεις που θα ξεκινήσουν μέσα στο 2017 στη Δημοτική Αγορά, όπως της λαχειοφόρου αγοράς που θα έχει διάρκεια σχεδόν δύο μήνες, με τους επαγγελματίες να συμμετέχουν με την προσφορά προϊόντων μέχρι το ποσό των 50 ευρώ. Στους πολίτες που θα κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς και θα λάβουν μέρος στη λαχειοφόρο αγορά, θα δίδονται κουπόνια και στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση με πλούσια δώρα για τους τυχερούς, καθώς η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» θα κληρώσει ένα σκούτερ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκλογές ΤΕΕ: Ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή

Απόστολος Παυλίδης: Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις...

Μ. Λαζαρίδης: Ισχυρή Ελλάδα στις Βρυξέλες και πολιτική σταθερότητα

«Οι επικείμενες ευρωεκλογές έχουν δύο διαστάσεις, οι οποίες είναι...

Πόνος και Δικαίωση: Η ιστορία ενός πατέρα που κατηγορήθηκε ψευδώς

Σήμερα θα πούμε μια σύντομη ιστορία με ένα πατέρα...

Ίδια γεύση με πέρυσι αφήνει η σχολική χρονιά

Αργύρης Μυστακίδης: Στις πανελλαδικές εξετάσεις κανείς δεν προσέρχεται έχοντας...

Ενημέρωσαν τον Θ. Μαρκόπουλο για τα θέματα του Αμυγδαλεώνα

Τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα του Αμυγδαλεώνα και...

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν...

Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη η Θάσος

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Θάσος...