Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέστης Τσουρουκίδης: Τι κάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα διόδια;

Ημέρα:

spot_img

Στενά παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα των διοδίων στην παράκαμψη της Καβάλας η δημοτική αρχή, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Ενήμερο» ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Ανέστης Τσουρουκίδης.

«Πήραν απόφαση να κάνουν τα διόδια. Που και πως θα τα κάνουν δεν γνωρίζουμε, είναι συγκεχυμένα τα πράγματα. Εκεί που θέλουν αυτή τη στιγμή το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να τα κάνουν, γιατί είναι περιοχή του δήμου Καβάλας και βρισκόμαστε στα δικαστήρια. Η αντίδρασή μας είναι δεδομένη», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Τσουρουκίδης.

«Αυτοί που μας εκπροσωπούν θα έπρεπε πρώτοι επιτέλους μια φορά να υποστηρίξουν αυτήν την πόλη, να βάλουν τα στήθη τους μπροστά κι να εκβιάσουν, εννοώ με την παραίτησή τους…»

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος Καβάλας κάλεσε για ακόμη μια φορά τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να αναλάβουν δράση για να αποτραπεί το οποιοδήποτε ενδεχόμενο εγκατάστασης σταθμού διοδίων στην παράκαμψη της Καβάλας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πως σκέφτονται αυτοί που μέχρι χθες ήταν κατά των διοδίων και υπέρ του να σηκώνουν μπάρες και σήμερα να βάζουν παντού διόδια. Αυτοί που μας εκπροσωπούν θα έπρεπε πρώτοι επιτέλους μια φορά να υποστηρίξουν αυτήν την πόλη, να βάλουν τα στήθη τους μπροστά κι να εκβιάσουν, εννοώ με την παραίτησή τους. Ο κ. Μορφίδης ωρυόταν ότι θα έχουν εγκατασταθεί τα παράπλευρα διόδια από τον Νοέμβριο. Τι να πιστέψουμε πια και τι να πούμε».

«Δεν μπορούν να βοηθήσουν σε τίποτα αυτήν την πόλη; Ποιοι τους εξέλεξαν τελικά, κάποιοι από την Αθήνα; Καβαλιώτες τους εξέλεξαν, συμπολίτες μας είναι. Θα κάνουν κάτι για την πόλη;»

«Όσον αφορά και το θέμα της πτώσης της γέφυρας στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, καταλαβαίνει κανείς τι έχει να γίνει μόνο με ένα μικρό ποσοστό οχημάτων που θα διέρχονται μέσα από την πόλη για να αποφύγουν τα διόδια; Ούτε αυτό μπορούν να σκεφτούν; Δεν μπορούν να βοηθήσουν σε τίποτα αυτήν την πόλη; Ποιοι τους εξέλεξαν τελικά, κάποιοι από την Αθήνα; Καβαλιώτες τους εξέλεξαν, συμπολίτες μας είναι. Θα κάνουν κάτι για την πόλη;», τόνισε σχετικά ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας.

«Εμείς παρακολουθούμε στενά το θέμα και με την δήμαρχο και το πρωί της Τρίτης (12/2) το συζητήσαμε και περιμένουμε να δούμε τελικά τι θα αποφασίσει η Εγνατία Οδός Α.Ε. και κατ’ επέκταση η κυβέρνηση», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Ανέστης Τσουρουκίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...