Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Άδοντες και ψάλλοντες» με χορηγία από τα Λιπάσματα

Ημέρα:

spot_img

Τη χορηγία της εταιρείας ”Λιπάσματα Νέας Καρβάλης Α.Ε.”, για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Άδοντες και ψάλλοντες», προσκόμισε η διευθύντριά της Θεοδώρα Κουλουρά, στον δήμο Καβάλας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/4) από τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας Μαρία Φραντζεσκάκη.

Η κ. Τσανάκα ανέφερε, ότι ο δήμος ζήτησε χορηγία για την συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία, όπως υπογράμμισε είναι ακριβή, ενώ συμπλήρωσε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να γίνει θεσμός. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η εταιρεία λιπασμάτων ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του δήμου.

Θ. Κουλουρά: ”Ήμασταν και θα είμαστε στο πλευρό του δήμου και θα το αποδεικνύουμε όπως μέχρι τώρα εμπράκτως…”

Από τη μεριά της η Μαρία Φραντζεσκάκη, ευχαρίστησε τα ”Λιπάσματα Νέας Καρβάλης Α.Ε.” και προσωπικά την κ. Κουλουρά, για τη συνεισφορά τους στη μεγάλη αυτή εκδήλωση που θα γίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σημειώνοντας ότι περίπου 1.000 άτομα αναμένεται να φιλοξενηθούν στην πόλη μας για ένα τριήμερο στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Άδοντες και ψάλλοντες».

Η κ. Κουλουρά ανέφερε στις δηλώσεις της: ”Δεχτήκαμε μια κλήση από τον δήμο Καβάλας να υποστηρίξουμε μια εκδήλωση που γίνεται στην πόλη μας, για έναν ιερό σκοπό. Είμαστε πάντα πλάι στον δήμο Καβάλας και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε η διοίκηση της εταιρείας να υποστηρίξει έμπρακτα την εκδήλωση με μια χορηγία με το ποσό των 4.000 ευρώ, θεωρώντας με αυτόν τον τρόπο ότι σαν κομμάτι της κοινωνίας της Καβάλας βοηθάμε στην ανάπτυξής της, στην προβολή της πόλης μας πανελληνίως, αλλά και στην ευγενή άμιλλα και ανταγωνισμός μεταξύ των παιδιών. Ήμασταν και θα είμαστε στο πλευρό του δήμου και θα το αποδεικνύουμε όπως μέχρι τώρα εμπράκτως. Θεωρούμε ότι η εκδήλωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και ελπίζουμε να γίνει θεσμός και του χρόνου να είμαστε και πάλι εδώ για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας”.

Μέχρι το τέλος του 2019 θα έχουν τεθεί σε λειτουργία τα πλυντήρια (φίλτρα) στο εργοστάσιο λιπασμάτων

Η δήμαρχος Καβάλας, ζήτησε επίσης από την κ. Κουλουρά, να μεταφέρει αίτημα στην εταιρεία για τη χορήγηση δυο αναπηρικών αμαξιδίων για την ομάδα μπάσκετ Α.Μ.Ε.Α., καθώς, όπως επισήμανε, ο δήμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο αίτημα.

”Η Energean έκανε το χρέος της, πιστεύω ότι κι εσείς θα βρείτε τον τρόπο, ώστε οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να αθληθούν να μπορούν να το κάνουν. Υπάρχει λοιπόν ένας λόγος παραπάνω να δείξετε πόσο βοηθάτε την κοινωνία του τόπου μας”, σημείωσε σχετικά η κ. Τσανάκα.

Επίσης, η δήμαρχος αναφέρθηκε και στα πλυντήρια που θα τοποθετηθούν στο εργοστάσιο λιπασμάτων, που είναι στην ουσία φίλτρα που δεσμεύουν οξείδιο του αζώτου, του οποίου η παρουσία παίζει μεγάλο ρόλο σε συνδυασμό με τη μεγάλη περιεκτικότητα του όζοντος, που πολλές φορές μυρίζει στην περιοχή μας.

”Θεωρώ ότι είναι ένα βήμα πολύ σημαντικό που γίνεται εκ μέρους της εταιρείας και για αυτό έχω ήδη στείλει επίσπευση στην Πολεοδομία για να τοποθετηθούν γρήγορα, διότι είναι θέματα ασφάλειας του τόπου, εργαζομένων και πολιτών κι επομένως πρέπει να τύχουν μιας διαφορετικής μεταχείρισης”, δήλωσε χαρακτηριστικά η δήμαρχος Καβάλας.

Ερωτηθείσα σχετικά η κ. Κουλουρά για το χρονοδιάγραμμα τοποθέτησης των πλυντηρίων, απάντησε πως αυτά είναι έτοιμα και αναμένεται η οικοδομική άδεια για να τεθούν μέχρι το τέλος του 2019 να είναι σε πλήρη λειτουργία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυξημένες οι απαιτήσεις για νερό στη Θάσο φέτος

Κώστας Μανίτσας: Ο χειμώνας πέρασε χωρίς βροχές, ήταν μακράν...

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...