Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
spot_img

Συγχαρητήρια της Δήμητρας Τσανάκα στον Χρήστο Κιοφτετζή

Ημέρα:

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του Καβαλιώτη μαθητή Χρήστου Κιοφτετζή στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist:

«Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Καβαλιωτών συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Καβαλιώτη μαθητή Χρήστο Κιοφτετζή για τις σημαντικές νίκες που κατέλαβε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist που διεξήχθη από 28 έως 31 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη.

Ο 16χρονος Χρήστος, κατέλαβε την  9η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και την 1η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη, μεταξύ 855.000 παιδιών από ολόκληρο τον κόσμο που συμμετείχαν στους προκριματικούς και στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού.

Η νίκη αυτή του Χρήστου είναι ακόμα πιο μεγάλη για όλους τους Καβαλιώτες γιατί έρχεται μετά την περσινή, εξίσου μεγάλη νίκη, της Καβαλιώτισσας μαθήτριας Έφης Ζιώτα στον ίδιο παγκόσμιο διαγωνισμό, γεγονός που φανερώνει το πολύ υψηλό επίπεδο των μαθητών της Καβάλας.

Σήμερα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε θεσμικό, δεν μπορώ παρά να νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη που ο Δήμος Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ αποφάσισαν να στηρίξουν έμπρακτα (φέτος και πέρυσι) την προσπάθεια αυτών των παιδιών, του Χρήστου και της Έφης.

Νιώθουμε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις τους. Νιώθουμε περήφανοι γιατί οι νίκες τους στέλνουν ένα μήνυμα ότι αν τα παιδιά μας έχουν σωστή καθοδήγηση και ερεθίσματα μπορούν να πετύχουν πολλά και μεγάλα. Η νίκη του Χρήστου φέτος, η νίκης της Έφης πέρυσι, μας γεμίζει ελπίδα ότι οι νέοι άνθρωποι θ’ ανεβάσουν την πατρίδα μας ένα βήμα ψηλότερα.

Ένα μεγάλο μπράβο στο δικό μας Χρήστο, ένα μεγάλο μπράβο και στα άλλα δύο παιδιά από την Αθήνα και τη Σπάρτη που συγκρότησαν την εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist. Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς του Χρήστου Κιοφτετζή, να είναι πάντα περήφανοι για το παιδί τους και να συνεχίσουν να τον στηρίζουν. Πολλά συγχαρητήρια και στον καθηγητή πληροφορικής Παναγιώτη Ασλανίδη για το ήθος του, την αγάπη του προς τα παιδιά και βέβαια την πολύ υπεύθυνη δουλειά που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: Το 1 εκατ. που δεν πήγε να ψηφίσει είναι σε αναμονή

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ο τρόπος φορολόγησης των αντικειμενικών κριτηρίων πραγματικά...

Πάρης Παρασχούδης: Να εφαρμοστεί ο χώρος Σένγκεν και στα χερσαία σύνορα

Για την πιθανότητα άνισου ανταγωνισμού ανάμεσα στη Θάσο και...

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...