Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Παναγιώτης Αγγελίδης: Αυξήθηκε η επισκεψιμότητα στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων

Ακολούθησε μας

Στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή “Περίμετρος” της ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε, διαδικτυακά, σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Παναγιώτης Αγγελίδης και συνομίλησε με τους δημοσιογράφους της εκπομπής Κατερίνα Ρενιέρη και Νίκο Πιτσιακίδη για τα ευεργετικά οφέλη της πηλοθεραπείας, τα οποία κάνουν γνωστό σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και σε επισκέπτες από τη Νότια Ευρώπη και όχι μόνο, το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων.

Στο πλαίσιο ενός θετικού απολογισμού για την τρέχουσα θερινή περίοδο λειτουργίας του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού και ενόψει της ολοκλήρωσής της, την ερχόμενη Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου ο κ. Αγγελίδης αναφέρθηκε σε στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε αύξηση της επισκεψιμότητας για το 2021, συγκριτικά με τη δύσκολη και πιο περιορισμένη χρονικά λουτρική περίοδο του 2020, λόγω πανδημίας. Στο ίδιο πλαίσιο αναφέρθηκε και στη σημαντική αύξηση επισκεπτών και ειδικά νεότερων ηλικιών, λόγω της σύνδεσης των ωφελειών του ιαματικού πηλού εκτός από την θεραπεία και στην αισθητική και κοσμετολογία.

Παράλληλα, έκανε λόγο και για την αύξηση των επισκεψιμότητας από υπηκόους ξένων χωρών, κυρίως από τη Νοτιανατολική Ευρώπη, αλλά και από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, την οποία συνέδεσε με τις στοχευμένες προωθητικές ενέργειες της « ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» καθώς και με λοιπές πετυχημένες δράσεις προβολής, συνδυαστικά με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την άριστη φιλοξενία από το προσωπικό και τη Διεύθυνση του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού όλα αυτά τα χρόνια.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα