Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης του Γυμνασίου–Λυκείου Κρηνίδων

Ημέρα:

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες ανακαίνισης του Γυμνασίου – Λυκείου των Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας. Ήδη από την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η μετακόμιση των δύο σχολείων σε Αμυγδαλεώνα και Λυδία, όπου και συνεχίζουν οι μαθητές από την περασμένη Δευτέρα.

«Πράγματι η μετακόμιση δυο σχολείων ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε μια ημέρα. Όλο το προσωπικό και τα οχήματα του Δήμου Καβάλας, με τη συνδρομή των καθηγητών έκαναν τη μετακόμιση την περασμένη Παρασκευή και από Δευτέρα λειτουργούν τα σχολεία στα νέα τους κτήρια προσωρινά φυσικά», τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

«Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα, μικρότερο του χρονοδιαγράμματος…»

«Από την ερχόμενη εβδομάδα, ο ανάδοχος μας υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει τις εργασίες. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα, μικρότερο του χρονοδιαγράμματος, ώστε το συντομότερο δυνατό οι μαθητές να επιστρέψουν στο ανακαινισμένο Γυμνάσιο και Λύκειο των Κρηνίδων. Πιέζουμε θα παρακολουθούμε από κοντά και βλέπουμε. Οι μαθητές του Γυμνασίου μεταφέρθηκαν στον Αμυγδαλεώνα, στο παλιό λυόμενο που ανακαινίστηκε και στις δυο προσθήκες που έγιναν εκεί και στη Λυδία το Λύκειο, στο παλιό δημοτικό που ανακαινίστηκε και στις τέσσερις αίθουσες που ήρθαν και εκεί», ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων του Δήμου Καβάλας.

«Ο ανάδοχος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, όπου κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Οι περγαμηνές του είναι καλές…»

Όσον αφορά τον ανάδοχο που έχει αναλάβει την ανακαίνιση της σχολικής μονάδας στις Κρηνίδες, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ο ανάδοχος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, όπου κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Οι περγαμηνές του είναι καλές και από τα ακούσματα που έχουμε κι από τη δική μας εμπειρία. Πιστεύω ότι είναι οργανωμένος και σύντομα θα ολοκληρώσει το έργο του. Είναι επίσης προσωρινός ανάδοχος του έργου στο Πηλοθεραπευτήριο, 2 εκ. ευρώ, οπότε θα δουλεύει στην περιοχή μας και στα δυο έργα και ελπίζουμε γρήγορα να τελειώσει και το ένα και το άλλο».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

O Παντελής Στυλιανού στο τιμόνι του «Βύρωνα»

Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας...

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος για τον νομό της Καβάλας είναι το 4-0

«Η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή,...

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μείωση φόρων οδηγεί στην ανάπτυξη»

Επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο ιχθυοπωλείο του Αλιευτικού...

Σεισμός στη Βουλγαρία έγινε αισθητός στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...