Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντίνος Κλειτσιώτης: Μετά τις εθνικές εκλογές μπαίνουμε δυναμικά στον αγώνα

Ημέρα:

spot_img

«Οι πολίτες θέλουν συγκεκριμένα πράγματα και λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν / Δεν βάζεις στο περιθώριο την κομματική σου ταυτότητα, αλλά την αφήνεις να φαίνεται αχνά / Ο καιρός θα δείξει αν κάποιοι θα αποσυρθούν στην πορεία…»

«Θέλω να είμαι ρεαλιστής και ειλικρινής. Προηγούνται οι εθνικές εκλογές. Η πλειοψηφία των πολιτών ασχολούνται με αυτές και όχι με τις δημοτικές. Έχουμε χρόνο άλλωστε μέχρι και τον Οκτώβριο. Μετά τις εθνικές εκλογές θα μπούμε πολύ πιο δυναμικά στον αγώνα μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του στον «Ενήμερο», ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης, ο οποίος σημείωσε ότι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα ανακοινωθεί το όνομα του συνδυασμού του οποίου ηγείται, με την ανακοίνωση παράλληλα και νέων υποψηφίων.

«Θα γυρίσουμε όλες τις γειτονιές της πόλης, όλα τα χωριά, τα καφενεία, να μιλήσουμε με τους πολίτες, να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας, τις οποίες πολύ σύντομα θα κάνουμε γνωστές…»

 «Κάναμε την πρώτη συνάντησή μας και ανακοινώσαμε κάποια λίγα ονόματα υποψηφίων μας. Αυτή όμως είναι η στρατηγική μας, να ανακοινώνουμε λίγα λίγα τα ονόματα των υποψηφίων μας. Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινώσουμε και το όνομα του συνδυασμού, το οποίο θα είναι καθαρά επικοινωνιακό και μόνο. Είμαι πολύ αισιόδοξος που συναντώντας συμπολίτες μου υπάρχει μια καλή ανταπόκριση. Αυτό ήταν και το κίνητρο που με έκανε να παραιτηθώ από μια πολύ καλή θέση, με την οποία με τίμησε η κυβέρνηση και να ασχοληθώ με τα κοινά, με την πόλη και τα χωριά μας. Θα γυρίσουμε όλες τις γειτονιές της πόλης, όλα τα χωριά, τα καφενεία, να μιλήσουμε με τους πολίτες, να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας, τις οποίες πολύ σύντομα θα κάνουμε γνωστές. Το πρόγραμμά μας καταρτίζεται ήδη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας.

«Οι πολίτες θέλουν συγκεκριμένα πράγματα και λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά μας. Θα ρίξουμε το βάρος μας στα προβλήματα της καθημερινότητας…»

 «Αυτή είναι η στρατηγική μας, έτσι θα πορευτούμε, με θέσεις και προτάσεις. Θα καταγράψουμε τις προτεραιότητες που θέτουν οι συμπολίτες μας, θα ακούσουμε τις προτάσεις τους και θέλω να πιστεύω ότι θα καταρτίσουμε ένα αξιόλογο και ρεαλιστικό πρόγραμμα και επιμένω σε αυτό. Όχι υπερφίαλες υποσχέσεις. Οι πολίτες θέλουν συγκεκριμένα πράγματα και λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά μας. Θα ρίξουμε το βάρος μας στα προβλήματα της καθημερινότητας. Θα βάλουμε τα προβλήματα σε σειρά προτεραιότητας, προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις. Πέντε πράγματα θα πω στους συμπολίτες μου κι όχι δεκαπέντε. Με ρεαλιστικές προτάσεις θα προσεγγίσουμε τους συμπολίτες μας κι είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα μας ακούσουν», υπογράμμισε ακόμη στα όσα είπε στον «Ε» ο κ. Κλειτσιώτης.

«Όταν ασχολείσαι με τα δημοτικά πράγματα δεν βάζεις στο περιθώριο την κομματική σου ταυτότητα, αλλά την αφήνεις να φαίνεται αχνά…»

 Αναφορικά με το αν θεωρεί ότι θα δοθεί «χρίσμα» εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας για τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, ο Ντίνος Κλειτσιώτης δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη να συζητάμε για «χρίσματα». Από την πλευρά μου δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ξέρουν οι συμπολίτες μας που ανήκει ο Ντίνος Κλειτσιώτης και από ποιον πολιτικό χώρο προέρχεται. Όταν ασχολείσαι με τα δημοτικά πράγματα δεν βάζεις στο περιθώριο την κομματική σου ταυτότητα, αλλά την αφήνεις να φαίνεται αχνά. Βέβαια ήδη στα πρώτα ονόματα υποψηφίων που ανακοινώσαμε, έχουμε άτομα και από άλλους πολιτικούς χώρους, εκτός της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που θα συνεχιστεί και αργότερα με την περαιτέρω στελέχωση του ψηφοδελτίου μας. Ξαναλέω ότι δεν πετάω την κομματική μου ταυτότητα, όπως έχουν πει κάποιοι στο παρελθόν, αλλά αυτή θα φαίνεται αχνά».

Δύο οι αναγνώσεις για τον μεγάλο αριθμό υποψηφίων δημάρχων Καβάλας – «Ο καιρός θα δείξει αν κάποιοι θα αποσυρθούν στην πορεία…»

Κληθείς να σχολιάσει τον μεγάλο αριθμό υποψηφίων δημάρχων στον Δήμο Καβάλας, ο κ. Κλειτσιώτης υπογράμμισε: «Είναι γεγονός ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και υπάρχουν δύο αναγνώσεις γι’ αυτό. Η μια είναι η διαπίστωση ότι η σημερινή δημοτική αρχή δεν τα πηγαίνει καλά κι άρα εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον από πολλούς για τον δημαρχιακό θώκο. Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση, η οποία όμως δεν είναι θετική κι έχει να κάνει με τον κατακερματισμό, ειδικά του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκω, κάτι που θεωρώ ότι ο πολίτης δεν το θέλει».

Τέλος, για το ενδεχόμενο απόσυρσης κάποιων εκ των υποψηφίων δημάρχων, ο κ. Κλειτσιώτης επισήμανε: «Θα το δείξει ο καιρός, ας περιμένουμε καλύτερα. Όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μετά τις εθνικές εκλογές».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα μόλις ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ στη Θάσο

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια χρονιά οι...

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου

Σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο...

Αυξημένες οι απαιτήσεις για νερό στη Θάσο φέτος

Κώστας Μανίτσας: Ο χειμώνας πέρασε χωρίς βροχές, ήταν μακράν...

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...