Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντίνος Κλειτσιώτης: Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η δημοσκόπηση

Ημέρα:

spot_img

Είναι γεγονός ότι ο χώρος μας έχει διασπαστεί, συνεννοηθήκαμε τουλάχιστον με την κ. Ιωσηφίδου / Αφού έχουμε και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα ανακοινώσουμε πολλά άτομα που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο μας

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δημοσκόπηση, η οποία αναμένεται να αναδείξει ποιος εκ των Ντίνου Κλειτσιώτη και Αναστασίας Ιωσηφίδου, θα τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Καβάλας.

Για το θέμα μίλησε στον «Ενήμερο» ο κ. Κλειτσιώτης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, υπογραμμίζοντας σχετικά ότι «με τη δημοσκόπηση αυτή θα φανεί το τι θέλει η τοπική κοινωνία, το τι θέλουν οι συμπολίτες μας».

«Πάνω απ’ όλα είναι ο πολίτης, αυτός έχει τον πρώτο λόγο και για το ποιον θέλει υποψήφιο δήμαρχο, αλλά και για το ποιον θέλει δήμαρχο. Επομένως περιμένουμε και πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις…»

Επίσης, τόνισε με έμφαση ότι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης είναι βέβαιο ότι θα γίνει σεβαστό από τους δυο υποψηφίους επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Πάνω απ’ όλα είναι ο πολίτης, αυτός έχει τον πρώτο λόγο και για το ποιον θέλει υποψήφιο δήμαρχο, αλλά και για το ποιον θέλει δήμαρχο. Επομένως περιμένουμε και πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

O κ. Κλειτσιώτης αναφέρθηκε στο ιστορικό της απόφασης για προσφυγή σε δημοσκόπηση επισημαίνοντας: «Είναι γεγονός ότι ο χώρος μας έχει διασπαστεί. Γι’ αυτό γίνεται μια προσπάθεια να πάμε συντεταγμένα στις εκλογές του Οκτωβρίου. Κάναμε μια προσπάθεια, η οποία απέδωσε μέχρι ένα σημείο. Συνεννοηθήκαμε, τουλάχιστον με την κ. Ιωσηφίδου, ότι πρέπει να πάμε μαζί. Η πρόταση που έγινε, όπως είναι γνωστό, ήταν να γίνει μια δημοσκόπηση. Καταλήξαμε και στην εταιρεία που θα την πραγματοποιήσει και είμαι βέβαιος ότι θα πάμε συντεταγμένα, τουλάχιστον οι δυο μας».

«Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από πολλούς φίλους που ενδιαφέρονται για τα τοπικά δρώμενα και σιγά σιγά, αφού έχουμε και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, θα ανακοινώσουμε πολλά άτομα, που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο μας…»

«Από εκεί και πέρα δεν έχω σταματήσει να επικοινωνώ με φίλους, οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό μου και είμαι βέβαιος ότι θα πάνε όλα καλά. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από πολλούς φίλους που ενδιαφέρονται για τα τοπικά δρώμενα και σιγά σιγά, αφού έχουμε και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, θα ανακοινώσουμε πολλά άτομα, που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο μας. Παράλληλα, συνεχίζεται και η κατάρτιση του προγράμματος μας. Είναι κάτι που όχι τώρα, αλλά από την πρώτη μέρα κάνουμε. Εν καιρώ θα ανακοινωθεί και θα λάβουν γνώση όλοι οι συμπολίτες μας, όχι μόνο του αστικού ιστού, αλλά και στα χωριά μας στα οποία πραγματικά πρέπει να δώσουμε κι εκεί έμφαση», σημείωσε ακόμη στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυξημένες οι απαιτήσεις για νερό στη Θάσο φέτος

Κώστας Μανίτσας: Ο χειμώνας πέρασε χωρίς βροχές, ήταν μακράν...

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...