Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Μπάμπης Δράκος: Μείζον θέμα το προσφυγικό πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα

Ημέρα:

Μείζον θέμα, για το οποίο πρέπει να δουλέψουν πάρα πολλοί άνθρωποι, ώστε να έρθει σε πέρας, καθώς μπορεί να αποδειχθεί τροχοπέδη, τουλάχιστον στην οικονομική προοπτική της χώρας μας, χαρακτήρισε το προσφυγικό ― μεταναστευτικό, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας, Μπάμπης Δράκος.

Μιλώντας στον «Ενήμερο» αναφορικά με το επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Δράκος, εκφράζοντας την προσωπική του άποψη, τόνισε ότι το προσφυγικό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς η επίδρασή του, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στη χώρα.

«Είμαστε σε στάση αναμονής όσον αφορά τα αποτελέσματα όλων των αποφάσεων που πήραμε σε αυτούς τους μήνες που έχουμε τη διακυβέρνηση της χώρας…»

Όσον αφορά αυτό καθ’ αυτό το 13ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. επισήμανε, ότι από την Καβάλα τα μέλη που θα συμμετάσχουν σε αυτό θα κυμανθούν μεταξύ 35 και 40 ατόμων.

Παράλληλα, αναφορικά με την μέχρι σήμερα πορεία της νέας κυβέρνησης, ο κ. Δράκος σημείωσε: «Προς το παρόν είμαστε σε στάση αναμονής όσον αφορά τα αποτελέσματα όλων των αποφάσεων που πήραμε σε αυτούς τους μήνες που έχουμε τη διακυβέρνηση της χώρας. Είναι πολλά τα νομοσχέδια που αλλάζουν στην ουσία το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας, την ασφάλεια και την παιδεία. Περιμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε το κυριότερο βέβαια που δεν είναι άλλο από την οικονομική ανάσα στον κάθε πολίτη».

Το σύνθημα, οι ημερομηνίες και οι θεματικές ενότητες του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

Να σημειωθεί ότι το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με σύνθημα «Το Μέλλον Αρχίζει Τώρα» και το πορτοκαλί χρώμα να συνοδεύει στο λογότυπο το μπλε σκούρο, θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο τόπος διεξαγωγής θα είναι το εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» (Metropolitan Expo) και οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το απόγευμα με την ομιλία του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής και ευρωβουλευτή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Θ’ ακολουθήσει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα ρίξει και την αυλαία του συνεδρίου την Κυριακή το μεσημέρι.

Οι θεματικές ενότητες για το 13ο Συνέδριο της ΝΔ θα είναι δύο:

– «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό»

– «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας»

Όπως και στο περσινό συνέδριο, έτσι και φέτος θα υπάρχουν προσκεκλημένοι από διάφορους πολιτικούς και μη χώρους και άλλες προσωπικότητες, με στόχο να αναδειχθεί το άνοιγμα που επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία στην κοινωνία. Οι εισηγήσεις των συνέδρων θα είναι τρίλεπτες και θα αφορούν αποκλειστικά τις δύο θεματικές ενότητες του συνεδρίου, ενώ δεν προβλέπεται εκλογή οργάνων. Οι διαδικασίες του Συνεδρίου θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένες. Οι διαπιστεύσεις και ο φάκελος του Συνεδρίου θα είναι διαθέσιμα μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής για όλους τους συνέδρους.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...