Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί τον Μ. Παπαδόπουλο η Δήμητρα Τσανάκα

Ημέρα:

spot_img

Από το γραφείο της δημάρχου Καβάλας εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

O κ. Παπαδόπουλος σε ραδιοφωνική εκπομπή σήμερα 29/8/2018, αναφερόμενος στο θέμα του ΤΑΠ, επανήλθε με συκοφαντίες, ψεύδη και ανακρίβειες. Μεταξύ άλλων μίλησε για «διαπλοκή και συναλλαγή  πίσω από κλειστές πόρτες», αναφέροντας περαιτέρω «πως έμεινε η Δήμαρχος μόνη της με τον ΤΑΠ μισή ώρα με κλειστές πόρτες».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας:

Πρώτον: Η Δήμαρχος Καβάλας δεν έκανε καμία απολύτως συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΤΑΠ με κλειστές τις πόρτες, μετά τη λήξη της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των επικεφαλής των παρατάξεων και των εκπροσώπων της Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών. Ο κ. Παπαδόπουλος άλλωστε είχε αναχωρήσει  πολύ πριν από το τέλος της σύσκεψης και δεν μπορεί να γνωρίζει τι έγινε μετά το τέλος της. Αυτό που πραγματικά έγινε ήταν παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του κ. Σιμιτσή, του Προέδρου του ΤΕΕ και άλλων παρευρισκόμενων με ανοιχτές τις πόρτες του γραφείου, μία αποτίμηση της συνάντησης. Δεύτερον: Η Δήμαρχος Καβάλας και η Διοίκηση του Δήμου ουδέποτε μετέβαλε άποψη ως προς την όδευση του αγωγού ΤΑΠ. Εμμένει σαφώς στην αλλαγή της όδευσης σύμφωνα με τη ειλημμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό που τροποποιήθηκε ως θέση είναι να μην αλλάξει το σύμφωνο που συνήφθη μεταξύ Ελληνικής Δημοκρατίας, Δήμου Καβάλας και Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αφορά την ύδρευση και άρδευση της Δ.Ε. Φιλίππων. Πέραν τούτου ουδέν.

Ο κ. Παπαδόπουλος συμπεριφερόμενος παλαιοκομματικά, προσφεύγει στην προσφιλή τακτική και το μόνο που γνωρίζει καλά: «ΣΠΙΛΩΣΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΔΙΧΑΣΜΟ, ΔΙΧΟΝΟΙΑ».

Ο βίος και η πολιτεία ενός εκάστου εξ ημών είναι γνωστή στους Καβαλιώτες: η επαγγελματική μας σταδιοδρομία, ο τρόπος επιβίωσής μας, η εντιμότητά μας, το αν είμαστε ετερόφωτοι ή αυτόφωτοι.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατόπιν τούτου είναι υποχρεωμένος άμεσα να εξηγήσει με στοιχεία δημόσια και όχι με φλυαρίες και συκοφαντίες, τι εννοεί με τις λέξεις «διαπλοκή» και «συναλλαγή» για το θέμα του ΤΑΠ.

Εφόσον δεν το κάνει, θα αντιμετωπιστεί  όπως αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες, δηλαδή θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές. Η πολιτική αλητεία δεν μπορεί να γίνει πλέον αποδεκτή. Η προσπάθεια με αισχρά ψεύδη και συκοφαντικά υπονοούμενα να προσβληθεί η τιμή και η υπόληψη της Δημάρχου Καβάλας θα παταχθεί αμείλικτα.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κύριε Παπαδόπουλε.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας επιδιώκοντας την εξωστρέφεια και τον καλλιτεχνικό...

Αναγκαία η εκβάθυνση του λιμανιού της Καβάλας

Χρήστος Τζανάκος: Το βάθος διαφοροποιείται από τις αφιξοαναχωρήσεις των...

Τουριστικό «κενό» μετά το Πάσχα στη Θάσο

Πάρης Παρασχούδης: Είναι αναμενόμενο, γιατί η αγορά είναι προσανατολισμένη...

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024» της Καβάλας

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024", οι οποίες θα...

Energean: Έκτη ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτήν την φορά στην Αίγυπτο

Την έκτη της ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου στην Ανατολική...

Με σαράντα εκδηλώσεις η «Λευκή Νύχτα» στην Καβάλα

Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις που θα...

Τσουχτερά πρόστιμα για όσους ανάβουν φωτιά στην ύπαιθρο

Κυριάκος Μανδρανής: Είναι κλιμακωτά ανάλογα με τον δείκτη επικινδυνότητας...