Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Σύλληψη παράνομων μεταναστών σε Ζαρκαδιά και Ίασμο

Συνελήφθησαν χθες (28-11-2022), σε περιοχές της Ροδόπης...

Άνοιξαν αυτοκίνητο και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 12.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή κοσμημάτων που διέπραξαν δύο...

Καβάλα: Μαθητής δημιούργησε ψεύτικο προφίλ του καθηγητή του στο FB

Η παράνομη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,...

Κ. Παπακοσμάς: Οφειλόμενη τιμή στον Λευτέρη Αθανασιάδη

Ακολούθησε μας

Την Δευτέρα θα προβληθεί από τον Δήμο Καβάλας ντοκιμαντέρ για τον αείμνηστο δήμαρχο Καβάλας Λευτέρη Αθανασιάδη. Το ντοκιμαντέρ είναι παραγωγή του Δήμου Καβάλας και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Παπακοσμά είναι μία οφειλόμενη τιμή στον αείμνηστο δήμαρχο. Η εκδήλωση θα γίνει στην Μεγάλη Λέσχη στις 7.30 μ.μ..

“Πράγματι η παρουσία του αειμνήστου Λευτέρη Αθανασιάδη σηματοδότησαν μια άλλη πορεία και μια άλλη εικόνα στην πόλη της Καβάλας. 40 χρόνια πριν, το 1982 όταν και βγήκε Δήμαρχος ο Αθανασιάδης και μια και συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατο του, ο Δήμος Καβάλας έχει παράξει ένα ντοκιμαντέρ με την ζωή του και την ιστορία του.

Μάλιστα έδωσα και αρχειακό υλικό, έδωσα και δικές μου μαρτυρίες μια και επί μια 4ετία ήμουν δημοτικός σύμβουλος με τον Αθανασιάδη, οπότε έχω θέση και άποψη. Μίλησαν όμως και πολλοί συμπολίτες και μίλησαν για τον Λευτέρη τον άνθρωπο, τον οικογενειάρχη, τον πολιτικό, τον αυτοδιοικητικό, τον άνθρωπο της προσφοράς, τον Λευτέρη των ψαριών, τον Λευτέρης της γειτονιάς.

Νομίζω ότι ήταν μια οφειλόμενη απόδοση τιμής στον άνθρωπο αυτό που με την παρουσία του από το 1982 -1998 ως Δήμαρχος σημάδεψε την πορεία της πόλης,

Η εκδήλωση θα γίνει στη Μεγάλη Λέσχη σε έναν χώρο που και ο ίδιος είχε ως ορόσημο θητείας μια και με δική του πρωτοβουλία, ο χώρος αυτός μετετράπη σε δημοτική βιβλιοθήκη και στην συνέχεια έγινε χώρος εκδηλώσεων ενώ σήμερα θα είναι ένας χώρος πολιτισμού και προσφοράς για την Καβάλα. Βέβαια η ζωντανή παρουσίαση θα παρουσιασθεί και διαδικτυακά για να το δουν πολλοί καβαλιώτες” τόνισε.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα