Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Κώστας Πεφάνης: «Αυτή η θητεία του δημοτικού συμβουλίου ήταν ιδιαίτερη»

Ημέρα:

«Αυτή η θητεία του δημοτικού συμβουλίου ήταν ιδιαίτερη, καθώς για πρώτη φορά η διοίκηση δεν είχε πλειοψηφία και πολλές φορές η αντιπολίτευση συντονιζόταν και έπαιρνε διαφορετικές αποφάσεις που επιβαλλόταν να τις εφαρμόσει η διοίκηση».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, Κώστας Πεφάνης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «πραγματικά δεν έχει λογική η διοίκηση να μη μπορεί να διοικήσει κι αυτό έγινε αρκετές φορές σε αυτή τη θητεία και σε κάποια πράγματα μπορώ να πω ότι μας φρέναρε».

«Ελπίζω το επόμενο διάστημα να απομονωθούν οι φωνές που επιθυμούν την ένταση και να μην έχουμε επανάληψη γεγονότων που συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν…»

«Αυτό είχε σαν συνέπεια αντιδράσεις, φωνές που σε καμιά περίπτωση δεν είναι λογικές. Το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι χώρος συνάθροισης κοινού, όπως τα γήπεδα ή τα καφενεία, χωρίς να θέλω να προσβάλω ούτε τα γήπεδα, ούτε τα καφενεία. Πρέπει να υπάρχει πολιτισμός και οι συζητήσεις να γίνονται με επιχειρήματα. Δεν γίνεται να μην παίρνουμε απόφαση για κάτι επειδή μας ενοχλεί που είναι δήμαρχος ο κ. Μουριάδης κι όχι κάποιος άλλος. Το λέω υπερβολικά για να καταλάβουμε το μέγεθος της κατάστασης που πολλές φορές κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω το επόμενο διάστημα, αν και υπάρχουν φωνές στο δημοτικό συμβούλιο που επιθυμούν την ένταση και τη δημιουργία εντυπώσεων, να απομονωθούν αυτές οι φωνές και να μην έχουμε επανάληψη γεγονότων που συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν», ανέφερε σχετικά ο κ. Πεφάνης.

Χωρίς αντεγκλήσεις η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας

Όσον αφορά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα (27/3), ο κ. Πεφάνης δήλωσε: «Ήταν μια φυσιολογική συνεδρίαση θα έλεγα, χωρίς αντεγκλήσεις, αν και έγινε μια προσπάθεια στρέβλωσης κάποιων γεγονότων που παρατηρήθηκαν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Παρ’ όλα αυτά κύλησε ομαλά, ολοκληρώθηκε νωρίς και πάρθηκαν αποφάσεις για όλα τα θέματα..

Υπήρχαν ζητήματα όπως η έγκριση του οικονομικού απολογισμού της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», η λήψη απόφασης για την πρόσληψη υδρονομέων, κάτι που γίνεται κάθε χρόνο στα χωριά του Δήμου Καβάλας, κάποιες αναμορφώσεις προϋπολογισμών και διάφορα άλλα τυπικά, αλλά ουσιαστικά θέματα που αφορούν την κανονική λειτουργία του Δήμου Καβάλας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

O Παντελής Στυλιανού στο τιμόνι του «Βύρωνα»

Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας...

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος για τον νομό της Καβάλας είναι το 4-0

«Η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή,...

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μείωση φόρων οδηγεί στην ανάπτυξη»

Επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο ιχθυοπωλείο του Αλιευτικού...

Σεισμός στη Βουλγαρία έγινε αισθητός στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...