Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Καβάλας (φωτο και video)

Ημέρα:

Κλειστή είναι από το πρωί της Τρίτης (1/8) η οδός Βενιζέλου, από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι και την οδό Δαγκλή, όπως και οι κάθετοί της, λόγω εκτέλεσης εργασιών φωτοκατάλυσης, στο πλαίσιο συντήρησης του έργου «Βιοκλιματική Αναβάθμιση τμήματος του αστικού κέντρου της πόλης της Καβάλας.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Βενιζέλου αφορά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη (1/8) μέχρι και τις 8 το πρωί της Πέμπτης (3/8).

Το ίδιο διάστημα ισχύει και η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στις κάθετες οδούς με κατεύθυνση εισόδου προς την οδό Βενιζέλου (Βελισσαρίου, Βότση από την συμβολή τους με την οδό Φιλίππου και Ηπείρου, Ανώνυμη Οδός από την συμβολή τους με την οδό Ερυθρού Σταυρού).

Κλειστό το πάρκινγκ του Αγίου Ιωάννη, όπως και οι ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης

Όπως ήταν αναμενόμενο το κλείσιμο της Βενιζέλου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Ερυθρού Σταυρού, στο ρεύμα από Φάληρο προς κέντρο, το οποίο ώρα με την ώρα γίνεται όλο και πιο έντονο. 

Να σημειωθεί ότι μέχρι το πέρας των σχετικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την άρση της εργοταξιακής σήμανσης, θα είναι αδύνατη η χρήση και λειτουργία των ιδιωτικών χώρων στάθμευσης (υπόγεια πολυκατοικιών) και του υπαίθριου χώρου στάθμευσης «Αγ. Ιωάννη».

Επισημαίνεται ότι σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ε.Κ.Α.Β. και επιβατικών που κινούνται από και προς την κλινική «ΛΗΤΩ», πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις οδηγίες διέλευσης του εκπροσώπου της φύλαξης της αναδόχου Κοινοπραξίας.

Επίσης απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των εσοχών – παρκίδων επί της οδού Βενιζέλου, για τις ανάγκες εκτέλεσης των εργασιών, μέχρι και τις 8 το πρωί της Πέμπτης (3/8).

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο σειρά παίρνει η Ερυθρού Σταυρού – Από το Σάββατο μέχρι και την Δευτέρα οι κάθετες οδοί

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων της εξωτερικής λωρίδας κυκλοφορίας (πλησίον πεζοδρομίου πάρκου Φαλήρου) του νοτίου ρεύματος κυκλοφορίας της οδού Ερυθρού Σταυρού και για το τμήμα της από την αρχή της στροφής του πάρκου Φαλήρου έως το τέλος του Μουσείου Καβάλας (εκτέλεση εργασιών με κατεύθυνση από τον κόμβο Φαλήρου προς το κέντρο) για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη (3/8) και ώρα 08:00 π.μ. και μέχρι την Παρασκευή (4/8) και ώρα 08:00 π.μ.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων της εσωτερικής λωρίδας κυκλοφορίας (πλησίον κεντρικής νησίδας) του νοτίου ρεύματος κυκλοφορίας της οδού Ερυθρού Σταυρού και για το τμήμα της από την αρχή της στροφής του πάρκου Φαλήρου έως το τέλος του Μουσείου Καβάλας (εκτέλεση εργασιών με κατεύθυνση από τον κόμβο Φαλήρου προς το κέντρο) για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή (4/8) και ώρα 08:00 π.μ. και μέχρι το Σάββατο (5/8) και ώρα 06:00 π.μ.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάσης στάθμευσης όλων των οχημάτων στις κάθετες οδούς που συμβάλλουν στην οδό Ερυθρού Σταυρού (Ανώνυμη οδός, Ηπείρου, Μητροπόλεως) για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο (5/8) και ώρα 03:00 μ.μ. και μέχρι την Δευτέρα (7/8) και ώρα 08:00 π.μ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...