Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

ΚΑΒΑΛΑ: Ποιες μέρες θα γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων – Τέσσερα ημερησίως, τα δρομολόγια στο τρενάκι

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Λόγω των δυσχερειών που προέκυψαν, σε ότι αφορά την προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων καυσίμων για τη συνήθη κίνηση των υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου (απορριμματοφόρα, φορτηγά κ.α.) ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας θα προβεί σε αναγκαστικό περιορισμό των δρομολογίων των απορριμματοφόρων. Ειδικότερα:

– Η αποκομιδή των απορριμμάτων στις ανατολικές συνοικίες της πόλης θα γίνεται Τρίτη και Σάββατο.

– Η αποκομιδή των απορριμμάτων στις δυτικές συνοικίες της πόλης θα γίνεται Δευτέρα και Παρασκευή.

– Η αποκομιδή των απορριμμάτων στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Καβάλας θα γίνεται μόνο μια φορά την εβδομάδα.

– Τα δρομολόγια για το τρενάκι περικόπτονται σε τέσσερα ημερησίως (από επτά) και πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιούνται στις: 08.00 -10.00 -12.00 και 14.00 το μεσημέρι.

– Καθημερινά θα γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων στον κεντρικό τομέα της πόλης.

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής απευθύνει έκκληση στους δημότες να περιορίσουν την εναπόθεση μεγάλων αντικειμένων στους κοινόχρηστους χώρους και απορριμμάτων στους κάδους αποκομιδής και ας τα κρατήσουν στους ιδιωτικούς τους χώρους. Προκειμένου η αποκομιδή τους να γίνεται διαδοχικά και με όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται ώστε να αποφευχθεί το ξεχείλισμα των κάδων και η διασπορά των απορριμμάτων στους δρόμους.

Ο Δήμος Καβάλας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων και ζητείται η κατανόηση των δημοτών για την ενδεχόμενη ταλαιπωρία τους όπως επίσης η συνεργασία τους μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης.

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις