Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

ΚΑΒΑΛΑ: Ξεκινούν τα έργα ύδρευσης στην Περιμετρική Οδό

Ακολούθησε μας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Περιμετρική οδό της πόλης της Καβάλας έως το τέλος του χρόνου, λόγω εργασιών στον νότιο πεζοδρόμιό της, στο πλαίσιο κατασκευής δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καβάλας.

Συγκεκριμένα, θα περιοριστεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Περιμετρική οδό, από το ύψος της οδού Δωδεκανήσου έως τη Διασταύρωση Σανατορίου. Δεν θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων αλλά θα περιορίζεται το πλάτος του κάθε ρεύματος κυκλοφορίας, σύμφωνα και με την υπάρχουσα σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου.
Επίσης θα διακοπεί η κυκλοφορία των πεζών στο τμήμα του πεζοδρομίου όπου θα πραγματοποιούνται οι εργασίες. Σ’ αυτό το τμήμα, η κυκλοφορία των πεζών θα διεξάγεται μέσω ειδικού διαδρόμου διέλευσης στο οδόστρωμα που θα εφάπτεται με το πεζοδρόμιο και θα έχει πλάτος ενός μέτρου περίπου.

Η σήμανση θα τοποθετείται καθημερινά επί του οδοστρώματος και θα αφαιρείται με την περαίωση των εργασιών τις νυχτερινές ώρες. Σε περιπτώσεις απρόβλεπτών καταστάσεων που θα απαιτηθεί η σήμανση να παραμείνει και κατά τις βραδινές ώρες, θα ληφθεί μέριμνα από την εργοληπτική εταιρεία για την έγκαιρη τοποθέτηση επιπρόσθετων φανών και γενικότερα φωτισμού.
Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά, κατά τις ώρες 7 το πρωί με 7 το απόγευμα, ανάλογα και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Δε θα πραγματοποιηθούν εργασίες τις ημέρες αργίας των Χριστουγέννων.

Πηγή: ert.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα