Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
spot_img

Θ. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον ρυθμό που προχωρά το Κλειστό του Αμυγδαλεώνα

Ημέρα:

«Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον ρυθμό που προχωρά το έργο. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων, Θόδωρος Παπαδόπουλος, απαντώντας στην επιστολή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και των αθλητικών συλλόγων του Δ.Δ. Αμυγδαλεώνα, σχετικά με τις καθυστερήσεις στην ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξάμηνο της αναγκαστικής παράτασης που πήραν όλα τα έργα του δημοσίου σε όλη τη χώρα λόγω της ακρίβειας…»

«Πράγματι είναι ένα έργο που έχει ταλαιπωρηθεί κι έχει ταλαιπωρήσει την κοινωνία του Αμυγδαλεώνα κι άλλων οικισμών της ευρύτερης περιοχής. Είναι μια διαδικασία που ξεκίνησε από τον Ιανουάριο του 2021, βρισκόμαστε έναν χρόνο και λίγο παραπάνω και το έργο καθυστερεί. Οι εργασίες δεν ήταν ιδιαίτερα πολλές και θεωρούσαμε ότι μέσα στο χρονοδιάγραμμα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το έργο. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξάμηνο της αναγκαστικής παράτασης που πήραν όλα τα έργα του δημοσίου σε όλη τη χώρα λόγω της ακρίβειας, οπότε αυτοδίκαια ο εργολάβος πήρε παράταση και δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης την ταλαιπωρία και τον χρόνο που χάθηκε από την περιπέτεια του κορωνοϊού», τόνισε σχετικά ο κ. Παπαδόπουλος.

«Καταλαβαίνω και κατανοώ την ταλαιπωρία που ζουν τα παιδιά και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου…»

 «Ευελπιστούσαμε σύμφωνα με τις υποσχέσεις του κατασκευαστή ότι θα το είχαμε τον Φεβρουάριο, δυστυχώς όμως έμειναν εκκρεμότητες, όπως μια εξέδρα που πρέπει να στηθεί και το τρίψιμο και βάψιμο του παρκέ καθώς και κάποιες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, οι οποίες όμως μπορούν να γίνουν παράλληλα με τη χρήση του γηπέδου. Καταλαβαίνω και κατανοώ την ταλαιπωρία που ζουν τα παιδιά και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Βέβαια το ύφος δεν μπορώ να πω ότι με καθιστά ιδιαίτερα σύμφωνο. Προφανώς προκύπτει από την αγανάκτηση, την ταλαιπωρία που υφίστανται τα παιδιά και οι γονείς τους, δυστυχώς όμως τα δημόσια έργα στην Ελλάδα είναι έρμαια των προθέσεων, των δυνατοτήτων κι άλλων εξωτερικών παραγόντων των κατασκευαστών», σημείωσε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων.

«Υπάρχει πρόθεση στα άμεσα μελλοντικά σχέδια του Δήμου να αξιοποιήσει και τον εξωτερικό χώρο…»

 «Ελπίζω να ολοκληρωθούν οι εργασίες το συντομότερο χρονικό διάστημα, για να παραλάβουμε ένα γήπεδο που την ανακατασκευή του εδώ και δεκαετίες επιζητούσαμε, από τα χρόνια του Δήμου Φιλίππων. Ελπίζουμε να παραλάβουμε ένα στολίδι. Υπάρχει πρόθεση στα άμεσα μελλοντικά σχέδια του Δήμου να αξιοποιήσει και τον εξωτερικό χώρο με μια μελέτη σε πρώτη φάση και σε δεύτερη με ένα χρηματοδοτικό μέσο να φτιάξουμε πράγματα έξω από το γήπεδο με μπάσκετ, τένις κλπ., δηλαδή ένα αθλητικό κέντρο στην περιοχή εκεί κάτι που θα ξεκινήσουμε γρήγορα σε μελετητικό επίπεδο», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Είμαστε ΧΟΡΗΓΟΙ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Την επιδότηση ενέργειας καλούνται να επιστρέψουν οι επαγγελματίες

Τα 800 εκατ. ευρώ που είχαν υπολογιστεί δεν εγκρίθηκαν...

«Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη / Πρεμιέρα στο 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων!

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Στις 11 σωζόμενες κωμωδίες του...

Το 25% του ΑΕΠ της Καβάλας καλύπτεται από τον τουρισμό

Κορίνα Γανίτου: Οι δυνατότητες που προσφέρει η πόλη μας...

86χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα στο Ραχώνι Θάσου

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Γιορτή Καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων σας προσκαλεί στην...

Έκαναν αγορές με πλαστά 50αρικα σε Καβάλα και Δράμα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (11-7-2024) το μεσημέρι στη Δράμα, από...