Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

“ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”: Επόμενος στόχος προβολής της Καβάλας, η αγορά της Πολωνίας

Ακολούθησε μας

spot_img

Η αγορά της Πολωνίας, είναι ο επόμενος στόχος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ», όσον αφορά την προβολή του δήμου Καβάλας, στο εξωτερικό. Παρόλο που έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι προγραμματισμένες εκθέσεις τουρισμού για το εξωτερικό, η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» θα συμμετάσχει και στην έκθεση της Βαρσοβίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 11 με 13 Δεκεμβρίου.

«Προσπαθούμε να προβάλλουμε και να κάνουμε γνωστή την Καβάλα σε περισσότερες χώρες, από όσες μέχρι σήμερα είναι. Η Πολωνία είναι ένας νέος προορισμός, σε εκθέσεις της οποίας δεν έχει συμμετάσχει ποτέ η Καβάλα. Στο πλαίσιο έρευνας που κάναμε, καταφέραμε να μας γίνει ένα «δώρο» για την συμμετοχή μας στην συγκεκριμένη έκθεση, ώστε και εμείς πηγαίνοντας πρώτη φορά να μην έχουμε κόστος», επισήμανε με δηλώσεις της στον «Ενήμερο» η κ. Ιωσηφίδου. Το «δώρο» που απέσπασε η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» είναι η χορηγία του περιπτέρου στην συγκεκριμένη έκθεση από την North Events, η οποία είναι εταιρεία που διοργανώνει εκθέσεις στο εξωτερικό.

«Θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα…»

«Στόχος της παρουσίας μας στην έκθεση της Βαρσοβίας, είναι να δούμε πως θα ανταποκριθεί η Πολωνία στην προβολή της πόλης μας. Η γνωριμία μας με την εταιρεία North Events έγινε σε έκθεση της Σουηδίας, ενώ την επισκέφθηκα και στην έκθεση «Φιλοξένια» στην Θεσσαλονίκη. Ζήτησα να μου κανονίσουν ραντεβού με οργανωμένους φορείς της Πολωνίας, αφού η πρώτη ημέρα της έκθεσης είναι καθαρά επαγγελματική κι ήδη μου έχουν κανονίσει 16 ραντεβού, ενώ οι επόμενες δυο ημέρες της έκθεσης είναι για ιδιώτες. Ζήτησα επίσης, πέρα από το άτομο που θα έχουμε μαζί μας από την «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», το οποίο μιλά άπταιστα αγγλικά και γερμανικά, να υπάρχει και άτομο που να μιλά τα πολωνικά, κάτι που έγινε, για να έχουμε άμεση επαφή με τους ιδιώτες. Κάνουμε αυτές τις κινήσεις επειδή θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα