Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

“ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”: Επόμενος στόχος προβολής της Καβάλας, η αγορά της Πολωνίας

Ημέρα:

Η αγορά της Πολωνίας, είναι ο επόμενος στόχος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ», όσον αφορά την προβολή του δήμου Καβάλας, στο εξωτερικό. Παρόλο που έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι προγραμματισμένες εκθέσεις τουρισμού για το εξωτερικό, η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» θα συμμετάσχει και στην έκθεση της Βαρσοβίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 11 με 13 Δεκεμβρίου.

«Προσπαθούμε να προβάλλουμε και να κάνουμε γνωστή την Καβάλα σε περισσότερες χώρες, από όσες μέχρι σήμερα είναι. Η Πολωνία είναι ένας νέος προορισμός, σε εκθέσεις της οποίας δεν έχει συμμετάσχει ποτέ η Καβάλα. Στο πλαίσιο έρευνας που κάναμε, καταφέραμε να μας γίνει ένα «δώρο» για την συμμετοχή μας στην συγκεκριμένη έκθεση, ώστε και εμείς πηγαίνοντας πρώτη φορά να μην έχουμε κόστος», επισήμανε με δηλώσεις της στον «Ενήμερο» η κ. Ιωσηφίδου. Το «δώρο» που απέσπασε η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» είναι η χορηγία του περιπτέρου στην συγκεκριμένη έκθεση από την North Events, η οποία είναι εταιρεία που διοργανώνει εκθέσεις στο εξωτερικό.

«Θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα…»

«Στόχος της παρουσίας μας στην έκθεση της Βαρσοβίας, είναι να δούμε πως θα ανταποκριθεί η Πολωνία στην προβολή της πόλης μας. Η γνωριμία μας με την εταιρεία North Events έγινε σε έκθεση της Σουηδίας, ενώ την επισκέφθηκα και στην έκθεση «Φιλοξένια» στην Θεσσαλονίκη. Ζήτησα να μου κανονίσουν ραντεβού με οργανωμένους φορείς της Πολωνίας, αφού η πρώτη ημέρα της έκθεσης είναι καθαρά επαγγελματική κι ήδη μου έχουν κανονίσει 16 ραντεβού, ενώ οι επόμενες δυο ημέρες της έκθεσης είναι για ιδιώτες. Ζήτησα επίσης, πέρα από το άτομο που θα έχουμε μαζί μας από την «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», το οποίο μιλά άπταιστα αγγλικά και γερμανικά, να υπάρχει και άτομο που να μιλά τα πολωνικά, κάτι που έγινε, για να έχουμε άμεση επαφή με τους ιδιώτες. Κάνουμε αυτές τις κινήσεις επειδή θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...