Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Δήμητρα Τσανάκα: «Οι δηλώσεις του κ. Γραμμένου απηχούν αποκλειστικά και μόνο προσωπικές του απόψεις

Ακολούθησε μας

spot_img

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα με αφορμή σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κ. Γιώργος Γραμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Γραμμένου σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή απηχούν αποκλειστικά και μόνο προσωπικές του απόψεις. Τονίζω απερίφραστα και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι οι δηλώσεις αυτές δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση απόψεις είτε της διοίκησης του Δήμου Καβάλας είτε ακόμα του συλλογικού θεσμοθετημένου οργάνου όπως είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Δημοτική Αρχή και γω προσωπικά παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις και απόψεις μας αναφορικά με την τοποθέτηση του Μνημείου Ολοκαυτώματος των 1.484 Ελλήνων Εβραίων της Καβάλας όπως αυτές εκφράστηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχα με πολίτες και απογόνους των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας.

Επιπλέον, σήμερα το πρωί, με επιστολή μου προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος διατρανώσαμε ως πόλη την επιθυμία μας να τιμήσουμε τους Εβραίους συμπολίτες μας που χάθηκαν στη φρίκη του φυλετικού μίσους».

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Γραμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε κάλεσε τον Μιχάλη Λυχούνα να παραιτηθεί άμεσα από δημοτική ομάδα της δημάρχου Καβάλας και παραδέχτηκε πως ο ίδιος ήταν αντίθετος με την τοποθέτηση του μνημείου μπροστά από τα πρώην Bodyline, λέγοντας πως  «Για τη θρησκευτική μου συνείδηση ήμουν αντίθετος για την τοποθέτηση του μνημείου στον συγκεκριμένο χώρο»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα