Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Καβάλα: Έκλεψαν ζάντες από επιχείρηση και τις πούλησαν σε άλλη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε...

Δήμητρα Τσανάκα: “Κανένα παιδί δεν θα να μείνει εκτός παιδικών σταθμών”

Ακολούθησε μας

spot_img

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα με αφορμή την ολοκλήρωση του σχολικού έτους σε όλους τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας την Παρασκευή 31 Ιουλίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ο Δήμος Καβάλας για μια ακόμα χρονιά ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των γονέων της πόλης αλλά και των ίδιων των βρεφών και νηπίων κατάβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια εν μέσω δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών να λειτουργήσει χωρίς εμπόδια όλους τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς που έχει στην ευθύνη λειτουργίας του.

Ο Δήμος Καβάλας διαθέτει όλα τα απαραίτητα χρήματα ώστε να καλυφθεί η φιλοξενία των παιδιών με ασφάλεια και επάρκεια υλικών αγαθών

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλο το διοικητικό προσωπικό της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής και την προϊσταμένη των παιδικών σταθμών Έλσα Αυλωνίτου, για την ποιότητα της δουλειάς τους. Ιδιαίτερες ευχάριστες πρέπει να δοθούν στις βρεφονηπιοκόμους, στο βοηθητικό προσωπικό των παιδικών σταθμών (μαγείρισσες, καθαρίστριες) για την άοκνη προσπάθεια που κατέβαλαν, το φιλότιμο και την αγάπη τους προς τα παιδιά, τα παιδιά μας.  Εργάστηκαν ακούραστα ώστε τα βρέφη και να νήπια με ασφάλεια να φιλοξενούνται στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Τέλος, ευχαριστώ ιδιαίτερα την πρόεδρο του νομικού προσώπου της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής Ευαγγελία Δρακονάκη για το ζήλο που επέδειξε αλλά και την προσωπική της φροντίδα ώστε οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καβάλας να είναι ένα πραγματικό κόσμημα για τους οποίους όλοι νιώθουμε περήφανοι και ικανοποιημένοι.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όλους τους γονείς ότι για την επόμενη σχολική χρονιά 2015 – 2016 κανένα παιδί δεν πρόκειται να μείνει εκτός των παιδικών σταθμών. Θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα όλες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν και θα υποβληθούν το επόμενο διάστημα. Ακόμα και τα παιδιά, οι μητέρες των οποίων δεν ενταχθούν στο ΕΣΠΑ, θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν κανονικά στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Ο Δήμος Καβάλας θα διαθέσει όλα τα απαραίτητα χρήματα ώστε να καλυφθεί η φιλοξενία των παιδιών με ασφάλεια και επάρκεια των υλικών αγαθών που προσφέρονται.

Επίσης, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε μέσα στην τρέχουσα σχολική χρονιά να λειτουργήσουν και οι δυο νέοι παιδικοί σταθμοί στην οδό Εκάβης (Καλαφατιά) και Λυσιμάχου (Χωράφα). Μάλιστα, λόγω της διακοπής που ύπαρχει σε όλα τα έργα του ΕΣΠΑ ο Δήμος με ίδια έσοδα κάλυψε εξολοκλήρου το κόστος της ηλεκτροδότησης των δυο κτιριακών εγκαταστάσεων προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες, να ολοκληρωθούν οι υποδομές και οι παιδικοί σταθμοί να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατό».

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα