Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

«Άδοντες και ψάλλοντες» με χορηγία από τα Λιπάσματα

Ημέρα:

Τη χορηγία της εταιρείας ”Λιπάσματα Νέας Καρβάλης Α.Ε.”, για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Άδοντες και ψάλλοντες», προσκόμισε η διευθύντριά της Θεοδώρα Κουλουρά, στον δήμο Καβάλας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/4) από τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας Μαρία Φραντζεσκάκη.

Η κ. Τσανάκα ανέφερε, ότι ο δήμος ζήτησε χορηγία για την συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία, όπως υπογράμμισε είναι ακριβή, ενώ συμπλήρωσε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να γίνει θεσμός. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η εταιρεία λιπασμάτων ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του δήμου.

Θ. Κουλουρά: ”Ήμασταν και θα είμαστε στο πλευρό του δήμου και θα το αποδεικνύουμε όπως μέχρι τώρα εμπράκτως…”

Από τη μεριά της η Μαρία Φραντζεσκάκη, ευχαρίστησε τα ”Λιπάσματα Νέας Καρβάλης Α.Ε.” και προσωπικά την κ. Κουλουρά, για τη συνεισφορά τους στη μεγάλη αυτή εκδήλωση που θα γίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σημειώνοντας ότι περίπου 1.000 άτομα αναμένεται να φιλοξενηθούν στην πόλη μας για ένα τριήμερο στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Άδοντες και ψάλλοντες».

Η κ. Κουλουρά ανέφερε στις δηλώσεις της: ”Δεχτήκαμε μια κλήση από τον δήμο Καβάλας να υποστηρίξουμε μια εκδήλωση που γίνεται στην πόλη μας, για έναν ιερό σκοπό. Είμαστε πάντα πλάι στον δήμο Καβάλας και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε η διοίκηση της εταιρείας να υποστηρίξει έμπρακτα την εκδήλωση με μια χορηγία με το ποσό των 4.000 ευρώ, θεωρώντας με αυτόν τον τρόπο ότι σαν κομμάτι της κοινωνίας της Καβάλας βοηθάμε στην ανάπτυξής της, στην προβολή της πόλης μας πανελληνίως, αλλά και στην ευγενή άμιλλα και ανταγωνισμός μεταξύ των παιδιών. Ήμασταν και θα είμαστε στο πλευρό του δήμου και θα το αποδεικνύουμε όπως μέχρι τώρα εμπράκτως. Θεωρούμε ότι η εκδήλωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και ελπίζουμε να γίνει θεσμός και του χρόνου να είμαστε και πάλι εδώ για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας”.

Μέχρι το τέλος του 2019 θα έχουν τεθεί σε λειτουργία τα πλυντήρια (φίλτρα) στο εργοστάσιο λιπασμάτων

Η δήμαρχος Καβάλας, ζήτησε επίσης από την κ. Κουλουρά, να μεταφέρει αίτημα στην εταιρεία για τη χορήγηση δυο αναπηρικών αμαξιδίων για την ομάδα μπάσκετ Α.Μ.Ε.Α., καθώς, όπως επισήμανε, ο δήμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο αίτημα.

”Η Energean έκανε το χρέος της, πιστεύω ότι κι εσείς θα βρείτε τον τρόπο, ώστε οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να αθληθούν να μπορούν να το κάνουν. Υπάρχει λοιπόν ένας λόγος παραπάνω να δείξετε πόσο βοηθάτε την κοινωνία του τόπου μας”, σημείωσε σχετικά η κ. Τσανάκα.

Επίσης, η δήμαρχος αναφέρθηκε και στα πλυντήρια που θα τοποθετηθούν στο εργοστάσιο λιπασμάτων, που είναι στην ουσία φίλτρα που δεσμεύουν οξείδιο του αζώτου, του οποίου η παρουσία παίζει μεγάλο ρόλο σε συνδυασμό με τη μεγάλη περιεκτικότητα του όζοντος, που πολλές φορές μυρίζει στην περιοχή μας.

”Θεωρώ ότι είναι ένα βήμα πολύ σημαντικό που γίνεται εκ μέρους της εταιρείας και για αυτό έχω ήδη στείλει επίσπευση στην Πολεοδομία για να τοποθετηθούν γρήγορα, διότι είναι θέματα ασφάλειας του τόπου, εργαζομένων και πολιτών κι επομένως πρέπει να τύχουν μιας διαφορετικής μεταχείρισης”, δήλωσε χαρακτηριστικά η δήμαρχος Καβάλας.

Ερωτηθείσα σχετικά η κ. Κουλουρά για το χρονοδιάγραμμα τοποθέτησης των πλυντηρίων, απάντησε πως αυτά είναι έτοιμα και αναμένεται η οικοδομική άδεια για να τεθούν μέχρι το τέλος του 2019 να είναι σε πλήρη λειτουργία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποδοχώρι: Το κριάρι σκότωσε την 68χρονη κτηνοτρόφο;

Το σενάριο να σκότωσε το κριάρι την 68χρονη γυναίκα από το...

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου για τον θάνατο του Θόδωρου Ταβλαρίδη

Σχετικά με τον θάνατο του Θόδωρου Ταβλαρίδη (διαβάστε https://kavalawebnews.gr/sas-endiaferoun/prosopa/nekros-anasyrthike-apo-tin-thalassa-o-cheirourgos-thodoros-tavlaridis/)...

Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα ο χειρουργός Θόδωρος Ταβλαρίδης

Νεκρός ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή της Ασπροβάλτας ο...

Θα έχουν φέτος ναυαγοσώστες οι παραλίες του δήμου Παγγαίου

Χρήστος Μποσμπότης: Είναι δύσκολη υπόθεση η εξεύρεσή τους Στη φάση...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...